Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2017-07-26
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Hildonen, Anneli (foto)
Dimensioner
247 x 176 x 16 mm
Vikt
550 g
SAB
Vml
ISBN
9789155264307
Omstart : för en starkare, renare och friskare kropp (inbunden)

Omstart : för en starkare, renare och friskare kropp

(20 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-07-26
125 149 Du sparar 24 kr!
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det är många saker som behöver stämma i vår kropp för att vi ska må bra och känna oss balanserade. Vårt fantastiska lymfsystem har en central, men ofta förbisedd, del i detta. Genom att ta hand om det bättre och undvika stress kan man bland annat stärka sitt immunförsvar, bli av med sömnbesvär och celluliter samt gå ned i vikt.

Här förklarar Karin Björkegren Jones på ett inspirerande sätt hur allt hänger ihop och hur vi kan må bättre genom att ta hand om vår kropp. Med hjälp av massage, andningsövningar, hudvård och rätt kost kan vi boosta hela vårt system och få en välbehövlig omstart.

Karin Björkegren Jones är journalist, yogalärare, utbildad lymfmassör och en välkänd hälsoprofil. På den populära bloggen Yoga, mat och meningen med livet har man kunnat läsa om den cancerdiagnos hon fick 2012, med bland annat lymfödem som följd. Hon har även nått många läsare med sina omtyckta böcker Knip för bättre hälsa, Frisk och strålande hy på naturlig väg, 21 dagar till ett lättare och friskare liv och Yoga - fysisk och själslig detox.

"Inspirerande och lättillgängligt med svar och handfasta råd om vad som kan göras för att få sitt lymfsystem - som ibland kallas för det bortglömda systemet - att fungera. Författaren lyfter fram olika exempel på alternativmedicin och alternativ vård. Här får läsaren också lära sig om bland annat andning, egenmassage och yoga. Boken avslutas med recept på antiinflammatorisk och näringsrik kost. Boken har trevlig formgivning och är välfylld av vackra och rogivande bilder."

Kajsa Sandin, BTJ-häftet nr 18, 2017
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Omstart : för en starkare, renare och friskare kropp
 2. +
 3. Food Pharmacy : kokboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Food Pharmacy : kokboken av Mia Clase, Lina Nertby Aurell (inbunden).

Köp båda 2 för 300 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Omstart : för en starkare, renare och friskare kropp. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ögonöppnande pepp
  Anna -68, 8 november 2017

  En bok som ger kunskap och hopp när man drabbats av bröstcancer. Men också öppnar ögonen för hur viktigt det är att vårda och ta hand om sig själv när man inte mår bra, oavsett orsak. Detta var precis vad jag behövde.

 2. Perfekt
  mmsjö, 4 oktober 2017

  En perfekt bok för alla oss kvinnor med ödem, innehåller kunskap,tips o pepp när orken o lusten ibland vacklar! Så glad att jag köpte den Karin delar med sig av sina egna erfarenheter o ger inspiration vilket ger en lust att jobba på med lymfan varje dag vilket är ett måste o det funkar!

 3. En omvälvande upplevelse
  Lymphie!, 27 september 2017

  Den här boken önskar jag att jag kommit över för 17 år sedan, då mitt - som jag senare skulle förstå var - primära lymfödem började ge sig tillkänna. Omstart ger en fantastiskt initierad och samtidigt lättfattlig introduktion till lymfsystemet, eventuella komplikationer samt såväl förebyggande som vårdande insatser. Här får man konkreta tips och förslag på hur man kan förfina sin egenvård, samt ett gäng goda recept till livs. Vet ni - det funkar också, jag har inlemmat såväl andningsövningar ... Läs hela recensionen

 4. Det viktiga bortglömda lymfsystemet!
  AnetteT, 7 september 2017

  Omstart är en väldigt inspirerande, lättläst bok med massor av bra information om hur man på enkla sätt kan hjälpa sitt lymfsystem må så bra det bara går.

  För det är ju så att när vårt lymfsystem inte fungerar som det ska blir det lätt stagnationer i kroppen, slaggämnen blir kvar och bildar inflammationer som på sikt ger värk. Detta är det väldigt få som känner till tyvärr.

  Så, läs denna fina bok och lär dig allt om lymfsystemet. Din kropp kommer tacka dig. Det har min gjort!

 5. Inspiration i mängder
  Malin R, 13 augusti 2017

  Omstart är en inspirerande, härlig, snygg och faktaspäckad bok om, vårt ibland bortglömda, lymfsystem. Tips, råd och fakta i en lagom blandning. Vackra och glada bilder! Läs och lär på ett lustfyllt sätt!

 6. Utmärkt självhjälp!
  Fröken Nilsson , 11 augusti 2017

  Väl skriven, bra beskrivning på hur en kan hjälpa sig själv att må bättre!
  Kommer att vara en stor hjälp/stöd i mitt jobb som lymfmassör, perfekt att visa kund.

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Omstart : för en starkare, renare och fri...