Den Tyska Grammatiken Elevfacit (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
1999-08-01
Upplaga
2. uppl.
Förlag
Sanoma Utbildning
Medarbetare
Klingemann, Ulrike, Magnusson, Gunnar (medf.), Didon, Sybille (medf.)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
240 x 165 x 5 mm
Vikt
80 g
SAB
Ff.01
ISBN
9789162232122
Den Tyska Grammatiken Elevfacit (häftad)

Den Tyska Grammatiken Elevfacit

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 1999-08-01
136
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den Tyska Grammatiken Elevfacit Kan levereras innan julafton
Den Tyska Grammatiken (tidigare Bonniers Tyska Grammatik) är en steg-för-steg-grammatik. Varje avsnitt börjar med en genomgång av grundläggande terminologi. Tyska och svenska exempel jämförs och skillnaderna förklaras. Exempelmeningarna är lätta att lära in eftersom de för det mesta står i ett naturligt sammanhang. Utmärkande för boken är att den har pedagogiska sammanfattningar och inlärningsvänliga översikter. Man kan börja läsa var man vill, eftersom varje avsnitt står för sig själv. Detta gör grammatiken mycket lämplig för den som vill arbeta på egen hand. I registret ges generösa hänvisningar både till termer och enskilda ord. Övningsboken är direkt kopplad till centrala ordval. Många av uppgifterna fungerar bra vid pararbete. Flera avsnitt avslutas med ett självtest. I övningsboken lär man sig inte bara grammatik utan också ett modernt tyskt ordförråd, nyttiga fraser och intressanta fakta. Till övningsboken finns ett separat elevfacit. Det innehåller både lösningar till samtliga uppgifter och klargörande kommentarer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den Tyska Grammatiken Elevfacit
 2. +
 3. Den Tyska Grammatiken Övningsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den Tyska Grammatiken Övningsbok av Ulrike Klingemann, Gunnar Magnusson, Sybille Didon, Peter Dornbusch (häftad).

Köp båda 2 för 436 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den Tyska Grammatiken Elevfacit. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra facit
  Magnus, 14 februari 2022

  Mycket bra att facit även innehåller alternativa svar. Dessutom ibland inom parentes förklaringar och exempel på vad som inte är riktigt. Facit är ett måste om man ska arbeta med Övningsboken på egen hand.

 2. Anledningen till att folk hatar kurslitteratur
  Martin Tabell (Göteborg), 21 november 2019

  Jag hade övningshäftet ganska länge innan jag köpte facitdelen. Det gick inte riktigt att använda övningsboken utan facit. Det är argumentet för den.
  Det är ett facit. Det finns inga förklaringar, utan bara en lista med svar. Den är alldeles för dyr för vad den innehåller. Jag hade föredragit om övningar och facit slogs ihop, även om totalsumman var samma, för nu jag känner mig lurad.
  Ps. Jag gillar fortfarande Bokus.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna