Tänk rätt bli framgångsrik (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2008-05-01
Förlag
Spectacular Events Sweden
Översättare
Carl Fredrik Bennet
Originaltitel
Think and grow rich
Dimensioner
214 x 132 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Qba
ISBN
9789163327247
Tänk rätt bli framgångsrik (inbunden)

Tänk rätt bli framgångsrik

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2008-05-01
289
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
På senare tid har det skrivits många böcker om personlig utveckling och vägen till framgång. Men de flesta har svagheten att de inte ger de praktiska råden och anvisningarna som du behöver för att förverkliga alla dina planer på ett roligare, bättre och lyckligare liv. Tänk rätt, bli framgångsrik är en praktisk bok. De 12 stegen till framgång beskriver i detalj hur du skall gå tillväga för att lyckas. Sedan krävs bara din egen vilja. En bra början får du med en här boken. Författaren Napoleon Hill är en amerikan och har vigt sitt liv åt att hjälpa andra lyckas. Det har gjort honom själv lika framgångsrik. Han har skrivit flera böcker på temat. Just den här boken har sålts i över 100 miljoner exemplar.
Tänk rätt, läs den här boken och du kommer att märka att det inte är slumpen som gör att vissa får ut allt de vill av livet medan andra misslyckas. Det är dina tankar som gör din framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tänk rätt bli framgångsrik. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lärorik och inspirerande
    Samantha Kamikazi, 26 januari 2021

    Jag har väldigt svårt med att läsa böcker, då jag tappar intresset men den här boken kommer alltid upp med något spännande varje kapitel som uppmuntrar mig att läsa mer!

  2. Överskattad
    Mikael Thor, 5 juni 2015

    Trodde mer om denna bok och jag är inte lika positiv som dom flesta andra verkar vara. Början är riktigt bra och intressant. Men sen faller det ganska snabbt och blir nästan ointressant. Inte att han har fel, men råden känns lite för "amerikanska" och hyllandet av Henry Ford blir bara tjatig. Jag skulle vilja ha mera och direkta råd och hela tiden anspela på vad andra har gjort för 100 år sedan. Jag förstår väl att principerna är närapå detsamma då som nu. Men boken eviga tjat om Ford fick mi... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Napoleon Hill