Tänk rätt bli framgångsrik (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2008-05-01
Förlag
Spectacular Events Sweden
Översättare
Carl Fredrik Bennet
Originaltitel
Think and grow rich
Dimensioner
214 x 132 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Qba
ISBN
9789163327247

Tänk rätt bli framgångsrik

(17 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2008-05-01
289
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
På senare tid har det skrivits många böcker om personlig utveckling och vägen till framgång. Men de flesta har svagheten att de inte ger de praktiska råden och anvisningarna som du behöver för att förverkliga alla dina planer på ett roligare, bättre och lyckligare liv. Tänk rätt, bli framgångsrik är en praktisk bok. De 12 stegen till framgång beskriver i detalj hur du skall gå tillväga för att lyckas. Sedan krävs bara din egen vilja. En bra början får du med en här boken. Författaren Napoleon Hill är en amerikan och har vigt sitt liv åt att hjälpa andra lyckas. Det har gjort honom själv lika framgångsrik. Han har skrivit flera böcker på temat. Just den här boken har sålts i över 100 miljoner exemplar.
Tänk rätt, läs den här boken och du kommer att märka att det inte är slumpen som gör att vissa får ut allt de vill av livet medan andra misslyckas. Det är dina tankar som gör din framtid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tänk rätt bli framgångsrik
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tänk rätt bli framgångsrik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lärorik och inspirerande
  Samantha Kamikazi, 26 januari 2021

  Jag har väldigt svårt med att läsa böcker, då jag tappar intresset men den här boken kommer alltid upp med något spännande varje kapitel som uppmuntrar mig att läsa mer!

 2. Överskattad
  Mikael Thor, 5 juni 2015

  Trodde mer om denna bok och jag är inte lika positiv som dom flesta andra verkar vara. Början är riktigt bra och intressant. Men sen faller det ganska snabbt och blir nästan ointressant. Inte att han har fel, men råden känns lite för "amerikanska" och hyllandet av Henry Ford blir bara tjatig. Jag skulle vilja ha mera och direkta råd och hela tiden anspela på vad andra har gjort för 100 år sedan. Jag förstår väl att principerna är närapå detsamma då som nu. Men boken eviga tjat om Ford fick mi... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Napoleon Hill