Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2009-04-25
Förlag
Vulkan
ISBN
9789163379215
Bok Ett (häftad)

Bok Ett

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2009-04-25
229
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bok Ett Kan levereras innan julafton
Född och uppvuxen i Eskilstuna. Boendes i Stockholm sedan år 1985 och har sedan dess skrivit skönlitterärt. Min litteratur är sprungen ur rockmusiken. När mina musiktexter alltmer började likna dikter övergick mitt skapande mer till rent skrivande. När möjligheten att ge ut sina egna böcker via Internet uppenbarade sig för några år sedan hoppade jag med glädje på det tåget - och kunde befriat slänga alla refuseringsbrev från trista och trötta bokförlag i soptunnan. Min debut publicerade jag (via vulkan.se) våren 2009; "BOK ETT". Har sedan dess publicerat ytterligare fyra böcker och fler väntar ivrigt på att få se dagens ljus. Meningen med mitt författarskap är att - på gott och ont - försöka ge en bild av vad en människa är. Jag skriver ur lust, nyfikenhet, rastlöshet och behov. Jag heter Peter Palm och är 53 år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bok Ett
  2. +
  3. Dikter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dikter av Peter Palm (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bok Ett. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. fyrverkeri
    mariana, 16 januari 2011

    Bok ett innehåller ett mentalt fyrverkeri som erbjuder en hisnande färd mellan olika skeenden och associationer. Den påminner mig närmast om "Under vulkanen. Jag rekommenderar den starkt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Palm