Historien din bankman inte vill berätta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2011-10-06
Upplaga
1
Förlag
Arnbäck, Alexandre; Pavitt, Trevor
Översättare
Pär Svensson, David Andreasen
Dimensioner
215 x 144 x 15 mm
Vikt
280 g
SAB
Qaec,Qci
ISBN
9789163392177
Historien din bankman inte vill berätta (inbunden)

Historien din bankman inte vill berätta

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-10-06

Slutsåld

Att barn i åldern två till fem år är mörkrädda är inget ovanligt. När omgivningens fasta punkter är som bortblåsta grips de av panik och det hjälper inte att föräldrarna tröstar dem med några lugnande ord.
För en investerare är det likadant och mörkret består i hans fall av den osäkerhet som omgärdar hans placeringar. Han blir lurad av experternas skenbara logik och glömmer var finansvärlden egentligen har sitt ursprung, nämligen i de matematiska inexakta sammhälls- och humanvetenskaperna.

Bokens båda författare har tillsammans mer än 35 års branscherfarenhet från bankvärlden. I ett försök att återställa ordningen bestämde de sig för att hjälpa sina kunder att finna det inre lugn som varje kapitalplacering borde förknippas med. Boken presenterar de verktyg som investeraren behöver för att ta tillbaka kontrollen över sina placeringar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Historien din bankman inte vill berätta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bankerna är intresserade av att människor investerar i...
    Pia, 3 juni 2013

    Bankerna är intresserade av att människor investerar i olika värdepapper. Det är det bankerna tjänar mest pengar på. De framställer sig som kundernas vänner och att förslag till investeringar sker i kundens intressen, men, säger författarna "Som investerare måste du kallt räkna med att bankmannen sätter sin arbetsgivares intressen före dina. En viktig regel som författarna rekommenderar är att man bara ska investera i de finansiella instrument som man själv begriper.
    Författarna beskrive... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Historien din bankman inte vill berätta