Photoshop Elements 10 för digitalfotografer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Foto och Bild
Antal sidor
440
Utgivningsdatum
2012-04-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Elsie Formgren, Sten Sundström
Originaltitel
The photoshop elements 10 book for digital photographers
Dimensioner
240 x 195 x 22 mm
Vikt
1225 g
SAB
Pubdz Photoshop
ISBN
9789163609978
Photoshop Elements 10 för digitalfotografer (häftad)

Photoshop Elements 10 för digitalfotografer

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-04-30
289
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken bryter ny mark genom att förmedla något helt nytt den visar exakt hur man ska göra, utan några onödiga omvägar. Boken är praktiskt inriktad, går direkt på inställningarna och beskriver hur och varför du ska använda dem.

Är du ute efter en berätta-allt-om-filtret-Oskarp-mask-bok så är det inte den här boken du letar efter. Sådana böcker finns det redan många av ute på butikshyllorna. I den här boken får du i stället de professionella fotografernas tips och tricks för att sortera, korrigera, redigera, skärpeförbättra, retuschera och presentera bilderna. Du blir förvånad över hur enkla och effektiva knepen är när du väl känner till dem. Lär dig hur yrkesfotograferna arbetar Varje år utbildar vi tusentals fotografer och nästan utan undantag har alla samma frågor och ställs inför samma problem och det är just detta vi behandlar i den här boken. Du får lära dig:
 • De bästa metoderna för att redigera porträtt.
 • Hur du snabbt och enkelt färgkorrigerar en bild. (Ännu enklare än du tror!)
 • Hur du använder Camera Raw för att redigera RAW-bilder, men även JPEG- och TIFF-bilder. Snart förstår du varför proffsen helst arbetar i Camera Raw-fönstret.
 • De effektivaste metoderna för skärpeförbättring (ett helt kapitel handlar enbart om det).
 • Hur du hanterar vanliga digitalkameraproblem som t.ex. färgbrus och haloeffekter.
 • De mest efterfrågade fotografiska specialeffekterna, och mycket annat!
Bokens hemliga vapen
Elements 10 är utrustat med några verktyg och funktioner som inte finns i Photoshop CS5, och som väntat finns det även flera avancerade verktyg och funktioner i Photoshop CS5 som inte finns i Elements 10 (banor, kommandot Blanda kanaler etc.). Men i den här boken får du lära dig några smått geniala metoder för att också i Elements 10 åstadkomma diverse Photoshopknep. Eftersom vi utgår från att du är bekant med fotograferingens grunder har vi utelämnat resonemangen kring hur man ljussätter, väljer bländare och exponeringstid etc. och vi säger heller ingenting som gäller teknisk utrustning (kamera, skrivare etc.). Det är Elements för hela slanten, den enda boken i sitt slag och du kommer att gilla den skarpt!

Scott Kelby är redaktör och utgivare av tidskriften Photoshop User samt ordförande i National Association of Photoshop Professionals (NAPP). Han är även en av programvärdarna för de populära videoutsändningarna Photoshop User TV och The Grid, och på sina workshops undervisar han tusentals digitalfotografer över hela världen. Han har fått många utmärkelser för sina mer än femtio böcker, däribland Photoshop CS3 7-stegsmetoden, Professionell porträttretuschering med Photoshop och Digitalfotografi, del 1, 2 & 3. Hans trevliga sätt att dela med sig av sina kunskaper gör det riktigt roligt att lära sig Photoshop Elements. Scott vet av erfarenhet vilka metoder som är mest efterfrågade och nu får också du ta del av dem i den här senaste boken.

Matt Kloskowski är Photoshopexpert och hans böcker, videor och kurser är och har varit ovärderliga för alla som ägnar sig åt digitala foton och bilder. Matt har skrivit flera bästsäljande Photoshopböcker, däribland Photoshop Compositing Secrets: Unlocking the Key to Perfect Selections & Amazing Photoshop Effects for Totally Realistic Composites och Adobe Photoshop Lightroom Killer Tips. Även Matt är en av programvärdarna för videoutsändningarna Photoshop User TV och The Grid. Bakom sig har han en omfattande produktion av onlinekurser och undervisningsmaterial på dvd och han skriver regelbundet för tidskriften Photoshop User. Matt undervisar dessutom på Kelby Training Live-seminarierna, samt vid världens största Photoshopkonferens, the Photoshop World Conference & Expo.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Photoshop Elements 10 för digitalfotografer
 2. +
 3. Photoshop Elements 9 för digitalfotografer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Photoshop Elements 9 för digitalfotografer av Scott Kelby, Matt Kloskowski (häftad).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Photoshop Elements 10 för digitalfotografer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra! Enkla, utförliga beskrivningar! Ger mycket...
  Gerda , 2 juli 2013

  Mycket bra! Enkla, utförliga beskrivningar! Ger mycket inspiration att gör mer med bilderna. Att använda som egen undervisning och förnya kunskaperna i sin egen takt är helt suveränt, att sedan kunna gå "tillbaka" och göra om det så många gånger man vill.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Photoshop Elements 10 för digitalfotografer