Konsten att fotografera ditt barn : Inspirerande idéer för dig som vill fånga och bevara de första åren (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Foto och Bild
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2014-04-11
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Sjöberg, Eva (form) / Sjöberg, Mattias Karlsson (form)
Dimensioner
215 x 215 x 10 mm
Vikt
464 g
ISBN
9789163610110
Konsten att fotografera ditt barn : Inspirerande idéer för dig som vill fånga och bevara de första åren (häftad)

Konsten att fotografera ditt barn : Inspirerande idéer för dig som vill fånga och bevara de första åren

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-04-11

Slutsåld

Bilder på en liten hand som griper tag om ett finger, fötter som sprattlar i luften, mat som äts med hela kroppen, leendet som är lycka ... Det finns lika många anledningar till att fotografera ditt barn som de minnen du kan och vill bevara.

Variationsmöjligheterna är oändliga; allt från konstnärliga porträttbilder till vardagens stök och lek. Blanda ljusa bilder, varma bilder, färgrikedom och ge dig ut på en upptäcksfärd med ditt barn och din kamera. Ni kan leka och dela upplevelsen.

Att fotografera sitt barn är mer än en hyllning till livet, det är ett glädjeämne i sig självt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Konsten att fotografera ditt barn : Inspirerande idéer för dig som vill fånga och bevara de första åren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Grundläggande tips
  Marie, 2 juli 2014

  Boken ger grundläggande tips värda att tänka på, både vad gäller komposition, ljus och tex klädval. Kapitlen är fördelade efter ålder eftersom olika åldrar ger olika behov/problem.

  Kortare förklaringar om hur manuella inställningar påverkar finns som på ett enkelt och pedagogiskt sätt visar på olika resultat.

  Kan rekommendera boken om du är nybörjare. Även om du fotat ett tag kan den vara intressant, men då mer för att borsta av det du egentligen redan har koll på - en påminnelse helt enkelt.

 2. Bra för den med barn och lite fotokunskap!
  Ulrik Nilsson, 12 maj 2014

  Boken är snyggt designad och det märks att författarinnan brinner för det hon skriver om. Boken är lättläslig, bl.a. för att det är relativt lite text på varje sida (det är inte packad som i en skolbok). Det bidrar till snygg design, men för den som redan har rätt bra kunskap om sin kamera bidrar det till att man inte lär sig någonting nytt. Fokus är alltså inte på det tekniska, utan på interaktionen med barnen.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Eva Sjöberg