iPad-boken - allt du behöver veta om din iPad iOS 8 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2015-02-28
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Anja Lastric
Medarbetare
Formgren, Elsie (form) / Sundström, Sten (form)
Dimensioner
245 x 170 x 15 mm
Vikt
604 g
SAB
004.165,Puaz Apple iPad
ISBN
9789163611001
iPad-boken - allt du behöver veta om din iPad iOS 8 (häftad)

iPad-boken - allt du behöver veta om din iPad iOS 8

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-02-28

Slutsåld

En iPad är och kan många saker. Den kan vara en smart ersättning för en bok, en kalender, ett anteckningsblock eller ett fotoalbum. Den kan också vara en fantastisk och kreativ leksak eller ett oersättligt arbetsredskap. I den här boken finns allt du behöver veta för att få ut det mesta av din iPad och dess inbyggda appar. Den går igenom allt, från det mest grundläggande till hur du kommer vidare med kreativa och avancerade funktioner. Här finns också massvis med nyttiga tips som gör livet lite lättare i det dagliga arbetet med de olika apparna.

Boken utgår från iOS 8, som är det senaste styrsystemet till iPad och iPhone. Uppdateringen till iOS 8 bjuder på en massa små finjusteringar som gör systemet enklare och snabbare att arbeta med. I synnerhet har det skett innovationer i sättet som dina olika Apple-enheter kan samarbeta på. Uppdateringen kan laddas ned gratis, vilket också visas i boken.

Boken är skriven som visuell guide. Det vill säga att texten är uppbyggd som en kokbok, med en illustrerad vägledning på varje sida. Boken fungerar sålunda som ett överskådligt uppslagsverk.

iPad-boken Allt du behöver veta om din iPad iOS 8 täcker alla nyare iPads som är kompatibla med det nya operativsystemet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av iPad-boken - allt du behöver veta om din iPad iOS 8. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Boken passar alla nybörjare.
    Rolf Gradin, 21 april 2015

    Mycket detaljrik bok med många lättlästa instruktioner och tydliga bilder
    En bok som rekommenderas till såväl nya som vana brukare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Daniel Riegels