Törst (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Vampire Academy (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2009-08-10
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Torun Lidfeldt Bager
Originaltitel
Vampire Acedemy
Medarbetare
Westman, Malin (form)
Dimensioner
240 x 135 x 20 mm
Vikt
350 g
SAB
uHce
ISBN
9789163864131
Törst (häftad)

Törst

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2009-08-10

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

S:t Vladimirs skola är inte en vanlig internatskola. Den är ensligt belägen i Montana och alla elever är mer eller mindre vampyrer. Rose Hathaway är halvvampyr, en dhampir. Hennes uppgift är att vara livvakt åt sin bästa vän, den jämnåriga vampyrprinsessan Lissa. Och det behövs. Lissa har nämligen en väldigt unik förmåga som många vill dra fördel av. Eller döda henne för.
Men en hel del är också precis som på vilken skola som helst: vilda fester, intriger, svaller, svartsjuka och kärlek finns också bland vampyrtonåringar. Läs också andra delen i serien, "Fruset blod"!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Törst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Törst.. superbra
  Mai Yvonne Ljungqvist, 20 mars 2017

  Gillade verkligen denna bok.. och de följande i serien.. enda felet med dem är att de tog slut! kan verkligen rekommendera alla att läsa dessa

 2. En bra serie
  Strumpan, 4 augusti 2012

  Har läst hela serien "Vampire Academy" och är mycket nöjd! Jag gillade, framför allt, att det är starka tjejer som faktiskt kan ta hand om sig själva och inte framställs som hjälplösa! Mead har lyckats skapa en historia som håller ihop och karaktärer som håller. Om du gillade Twillight-serien så är detta en serie för dig!

 3. Törst
  Sandris, 19 december 2011

  Boken Törst är en av de bättre böcker om Vampyrer. Den har en verklighetsförankring och visar även ungas väg mot självständigt tänkande. boken illustrerar flera samhällsproblem och orättvisor på ett sätt som fängslar unga tänkare. Trots det övernaturliga känner man snabbt igen sig.

  Rekomenderar denna bok varmt!!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Richelle Mead

Bokvideo