Virka läskigt söta figurer (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2009-09-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Louise Winnerhall
Originaltitel
Creepy cute crochet
Medarbetare
Winnerhall, Louise (form) / VanPelt, Chad (foto)
Dimensioner
215 x 155 x 12 mm
Vikt
340 g
SAB
Qccab
ISBN
9789163864926
Virka läskigt söta figurer (kartonnage)

Virka läskigt söta figurer

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2009-09-15

Slutsåld

Häng på den senaste handarbetstrenden och virka dina egna små amigurumi-figurer! Svårt att motstå och lättare än man tror.

"Virka läskigt söta figurer" innehåller 21 virkbeskrivningar till oemotståndliga vampyrer, ninjor, aliens, robotar, riddare och dödligt förälskade brudpar. Och varför inte virka en jobbzombie eller en liten röd djävul? Boken inleds med en virkskola och följs av lättlästa beskrivningar som är enkla att följa även för nybörjare (svårighetsgraden finns angiven för respektive figur) och tecknade bilder visar tydligt hur man monterar ihop de olika delarna. För den som vill skapa egna små figurer och maskotar finns mönster till basdelar. Allt man behöver är lite garn och en virknål!

Christen Haden, även känd som NeedleNoodles, är ett handarbetsfreak som bor i Virginia, USA.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Virka läskigt söta figurer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Svår
  Märla, 6 januari 2011

  Boken innehåller många annorlunda och roliga figurer men jag tycker att beskrivningarna är lite kluriga. Även om jag är van virkare har jag inte så mycket erfarenhet av att virka efter diagram vilket drar ner betyget på boken.

 2. Inspirerande
  Carin, 30 oktober 2009

  Supergulliga små figurer som man virkar på en eftermiddag. De flesta figurerna bygger på samma grundmönster och det kan bli lite tråkigt i längden. Samtidigt kan man använda grundmönstret hur man vill och hitta på egna dockor. Är man helt ovan att virka ska man nog lära sig grunderna först - några grundläggande instruktioner finns men de är inte särskilt tydliga.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christen Haden

 • Creepy Cute Crochet

  Christen Haden

  Attack of the Cute!   Creepy Cute Crochet features more than 20 unique patterns for totally loveable zombies, ninjas, Vikings, vampires, aliens, robots, and even Death himself. Each easy-to-follow pattern is presented with step-by-step diagra...