Nalle Puh (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
147
Utgivningsdatum
2016-04-19
Förlag
Bonnier Carlsen
Originaltitel
Winnie-the-Pooh
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Illustratör/Fotograf
E H Shepard
Dimensioner
220 x 150 x 22 mm
Vikt
499 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163884047
Nalle Puh (inbunden)

Nalle Puh

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-04-19

Slutsåld

Få, varken björn eller människa, kan som Nalle Puh formulera klokskap kring alla finurligheter och klurigheter som livet erbjuder. I klassikern Nalle Puh finns lekfullheten, äventyret och läsglädjen - och en hel skvadrös sköna vänner att lära känna.

För visst är det så, Nalle Puh är en riktigt bra kompis, en liten men mycket klok björn som tillsammans med sin gode vän Christoffer Robin står på de svagas sida. När Nasse möter en Heffaklump eller när I-or blir av med sin svans, då finns vår björn där vid Christoffer Robins sida.

I snart 90 år har A. A. Milnes berättelser om livet i Sjumilaskogen lästs och älskats av barn och vuxna. Och nu får vi möta hela gänget igen; Kanin, skuttige Tiger, Kängu, lilla Ru, I-or, Ugglan och ängslige Nasse. Och så Nalle Puh själv så klart.

A. A. Milnes klassisker är självklart illustrerad med E. H. Shepards sagolika bilder. Boken är som gjord för en stunds efterlängtad högläsning, en verklig skatt för små och stora. Välkommen in i Nalle Puhs värld!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nalle Puh. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Klassiker som funkar för både stora och små

    Detta är en riktigt fin bok, en klassiker som funkar för både stora och små.
    Tänkvärda berättelser och fina illustrationer.

  2. Funkar även för 4 åring
    Petter, 10 januari 2020

    Var inte säker på att 4,5 åringen därhemma skulle orka lyssna på Nalle Puh med relativt få bilder och relativt mycket text, men hon älskar boken, och den är så mycket trevligare att läsa som vuxen än mycket annan litteratur.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av A A Milne