Kasper gör mål (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kasper (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2015-12-28
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Illustratör/Fotograf
Charlie Christensen
Dimensioner
216 x 152 x 8 mm
Vikt
250 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163887581
Kasper gör mål (inbunden)

Kasper gör mål

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2015-12-28
81
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
En lättläst klassiker med nya tuffa illustrationer och massor av fotbollstips!

Kasper älskar att spela fotboll på rasterna i skolan. När hans kompis Kim bjuder in honom att spela med ett riktigt lag är det både roligt och läskigt. Alla fotbollsälskare kommer att känna igen sig i hur det känns att stå på planen med ett nytt lag. I avslutande Kaspers fotbollsskola hittar du dessutom knepen för att bli en bättre fotbollsspelare.

- Kasper är jättebra, han ska vara med och spela match, säger Kim till tränaren. Men det är ju Kaspers allra första träning. Hur ska det gå? Kasper värmer upp, tränar på att passa, och sitter på bänken. Men när det är hans tur att göra mål, visar det sig vara svårare än vad han trott.

Kasper gör mål är första boken i Jörn Jensens omtyckta lättlästa serie om fotbollsälskaren Kasper. Serien är översatt av den svenska lättläst-drottningen Helena Bross, och har nya tuffa illustrationer av Charlie Christensen. Varje berättelse kompletteras med handfasta råd i Kaspers fotbollsskola!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jörn Jensen

  • Killen som hotade

    Jörn Jensen

    Tove fortsätter att hämnas på killarna som överföll henne - en efter en. Hon har redan bockat av två av dem. Nu är det dags för den tredje. Men han lurar henne och hon går rakt i fällan. Han hotar inte bara Tove utan ger sig på hennes mamma också....