7 pixiböcker om Bo (häftad) Spara 25%
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pixibox
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2018-04-17
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Morten N Pedersen
Dimensioner
105 x 105 x 20 mm
Vikt
148 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163894510
7 pixiböcker om Bo (häftad)

7 pixiböcker om Bo

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-04-17
89 119 Du sparar 30 kr!
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
7 pixiböcker om Bo Kan levereras innan julafton
Böckerna om Bo är spännande vardagsberättelser som handlar om sånt barnen väldigt väl känner igen. Bo har med åren blivit en favorit bland Pixi-läsarna. Det har hittills kommit femton böcker om Bo. Den här Pixiboxen innehåller Bo sitter fast, Bo blir mörkrädd, Bo går till förskolan, Bo spelar spel, Bo åker på semester, Bo hos doktorn och Bo tappar en tand.

Bo spelar spel och Bo tappar en tand är helt nya och aldrig tidigare utgivna Pixiböcker. I Bo spelar spel blir Bo sur när Katja vinner när de spelar spel. Det är verkligen inte lätt att lära sig förlora, men Bo har bättre tur nästa gång de spelar. Morten N. Pedersen har den där känslan för barns värld och sätt att tänka på som har gjort att böckerna blivit väldigt populära både hos barn och vuxna. Problem och svårigheter som Bo ställs inför tar en humoristisk vändning som löser knutarna och livet kan gå vidare.

Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De är perfekta att ha till barnkalaset eller att ta med på resan. I Sverige har Pixiböckerna kommit ut sedan 1955.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 7 pixiböcker om Bo
 2. +
 3. Barnkammarboken 2019 Pixi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Barnkammarboken 2019 Pixi av Caroline Linhult (häftad).

Köp båda 2 för 184 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 7 pixiböcker om Bo. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Älskad!
  Jojo, 13 februari 2022

  Att se en 2-åring glatt bära dagens lilla Bo-bok till sängen är ren lycka! Sådan igenkänning! Mycket text och innehåll fast böckerna är små!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Morten N Pedersen

 • Rumbly The Noisy Elephant

  Morten N Pedersen

  Meet Rumbly, the elephant who makes more noise than any other animal in the jungle!Everything he does is loud and he can't help but make a ruckus wherever he goes.What happens when Rumbly has to go to the bathroom in the middle of the night?Find o...