Träna din inre kondition - Mindre stress, mer glädje (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2016-09-22
Upplaga
1
Förlag
Gunnarssons Förlag
Dimensioner
217 x 144 x 23 mm
Vikt
501 g
ISBN
9789163911002

Träna din inre kondition - Mindre stress, mer glädje

(56 röster)  |  Läs 14 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-09-22
228
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den som aldrig gnäller, tvivlar på sig själv eller oroar sig behöver inte läsa den här boken. Den vänder sig till oss övriga 99 procent!

Precis som att vi kan lära oss att åka skidor, segla och spela fiol kan vi träna oss till nya tankar, beteende och vanor. Hjärnan är formbar och vi kan därför förändra dess funktioner.

Att träna upp tilltron till sin egen förmåga är en förutsättning för att kunna tycka om sig själv. Ju mer vi litar på oss själva, desto mindre oro och rädsla känner vi. Vi blir bättre på att sätta gränser och vågar mer.

Författaren och föreläsaren Tomas Gunnarsson har utvecklat tio träningsstationer där du tränar din inre kondition och bygger mentala muskler! Varje vecka får du en ny färdighet att träna dig i, till exempel att bli en Vågmästare och våga be om hjälp, få nya bättre vanor som Mönsterbrytare eller att bli en fullfjädrad Bra-sökare. Med hjälp av kunskap, medveten träning och reflektion kan du bli ditt bästa jag, slappna av och stressa ner. Och helt enkelt känna mer glädje i livet.

Tomas Gunnarsson föreläser för utsålda hus runt hela Sverige och har mer än
300 000 följare på Facebook. Han är författare till succéboken Att överlista Jante.


Sagt om Att överlista Jante:

"Jag önskar att denna bok kommer att förändra många människors liv. Utan pekfingrar och med mycket humor, konkreta exempel och ett underbart visuellt språk lyckas författaren nå fram med sitt budskap."
Jana Söderberg, föreläsare, coach och författare. Sommarpratare i P1.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Träna din inre kondition - Mindre stress, mer glädje
 2. +
 3. Tanka dina tankar med kloka tankar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tanka dina tankar med kloka tankar av Tomas Gunnarsson (inbunden).

Köp båda 2 för 400 kr

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Träna din inre kondition - Mindre stress, mer glädje. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bland det bästa jag läst
  Ann-Sofie Ljungqvist, 1 oktober 2021

  Lättläst och lärorik.
  Jag har aldrig varit en person som tyckt om att läsa, men jag insåg att jag behövde träna på detta. Samt att jag ville ge mig själv en chans på andra sätt. Övningarna o boken är fantastiska.
  Den är blandad med både humor och allvar.

 2. Bra
  Emma, 18 februari 2020

  Överlag en bra bok med hög igenkänningsfaktor och bra övningar. Blir dock ibland mycket "onödig" text som gör att det känns som han rabblar på för att fylla sidor.

 3. Tacksam in i själen!
  S. Gunnarsson, 4 september 2017

  Äntligen har jag lyckats ta tag i saker i mitt liv. Börjat se mitt värde. Och tack vare den inre styrkan som växt inom mig i takt med varje station så vågade jag äntligen! Jag bytte jobb och det enda jag ångrar är att jag inte vågat det tidigare. Planerar nu min vardag så jag lägger min energi på rätt saker. De runt mig undrar vad som hänt med mig. Idag strålar det om mig säger de. Mitt enkla svar. Jag läste och gjorde övningarna. Peppar appen höll mig dessutom fokuserad. Prova du med!

 4. Nyttigt
  Bodotter, 9 augusti 2017

  En bra bok som väcker tankar kring vilken självbild man har. Boken ska både läsas och tränas för att ge bästa resultat. Rekommenderas varmt!

 5. Ångerköpt
  Ann-Marie Rydberg, 19 juli 2017

  Även detta en bok som ska tilltala den stora massan ... vem vill inte stressa mindre och var mer glad ...finns bättre och mer välutbildade författare i ämnet. Utbildningen av författaren kan ifrågasättas ..finns psykologiutbildning i botten ..tveksamt !

 6. Helt suverän!
  Sanna, 24 mars 2017

  Jag kan knapp finna de rätta orden! Svävar som på moln och mår så bra efter att jobbat mig igenom denna bok! Alla andra självhjälps böcker har jag inte haft tålamod att ta mig igenom. Men denna wooow vilken skillnad och då var jag till och helt slut och hade ingen ork. Men denna har ett så inprirerande sätt så man vill helt enkelt inte sluta! Så glad att äntligen ha verktyg i livet som hjälper mig! Nu skiner jag som solen för mitt inte mår så bra!

 7. Bäst i Test!
  Eero Määttä, 26 januari 2017

  Hej alla självutvecklare!

  Den här boken om självutveckling är i mitt tycke den bästa skrivet i ämnet . Mycket lättläst , underhållande, på ett humoristiskt sätt. Jag har läst kanske 100 böcker i ämnet, mest på engelska pga mina världsomfattande resor och studier inom kategorin. Den här boken är kanske den lättaste att förstå och få en inspirerad på ett ett helt faschinerande sätt.

  Det är så gott som omöjligt att misslyckas med dina drömmar om ett bättre liv med hjälp av den... Läs hela recensionen

 8. Tacksamhet, inre frid, harmoni & glädje
  Henrik Bartoldsson, 22 januari 2017

  Genom åren har jag läst många olika böcker som varit inriktade på att vända blicken och tankarna inåt. När jag nu läst Tomas bok kan jag konstatera att det är den bok som gett mig mest. På ett konkret och lättsamt sätt tar han upp hur man kan träna upp tilltron till sin egen förmåga och hur man kan stärka självkänslan. I boken behandlar Tomas många viktiga ämnen bl.a. att vara i nuet, bryta mönster, se möjligheter, känna tacksamhet, från måste till vill och valet är ditt. I min profession är ... Läs hela recensionen

 9. Hjälp att stressa av
  Sara Lotta Inger Isberg (Fjärdhundra, Enköping), 6 januari 2017

  Boken är rekommenderad till människor som gått in i väggen p.g.a. överarbete. Dessa övningar får dem att stanna upp, tänka på sig själva och andra viktiga saker runt dem. Den känns sann eftersom den är skriven av egen erfarenhet.

 10. Kan bara tacka Tomas Gunnarsson
  Tinis, 14 oktober 2016

  Är så glad och tacksam för att denna underbara bok finns. Vilka förändringar det har gett mig i mitt liv!! Även stora livs avgörande förändringar. Så både smått och stort har hänt inom mig som lett till ett mycket bättre mående. Att ändra sitt tänk, sina ovanor går verkligen!!
  Känner äntligen att jag lever ❤️
  Enda boken som verkligen nått fram till mig!

 11. Boken alla talar om har äntligen kommit :)

  Att träna sig till nya tankar och bryta negativa mönster är nog något som ligger högt upp på önskelistan (se alla nyårslöften) i varje fall för mig - men det visar sig vara näst intill omöjligt ibland.

  Men med hjälp av stegvisa träningsstationer i boken hjälper Tomas Gunnarsson mig att mjukt och försiktigt övergå till små förändringar i vardagen genom hans minst sagt annorlunda bok och tillhörande gratisapp - där jag även blir både påmind och peppad dagligen om så önskas.

  ... Läs hela recensionen

 12. En bok man bara kan älska!!
  Susanna Martina Holm, 10 oktober 2016

  En bok jag verkligen kan rekommendera alla att läsa! Även de som inte tror att de skulle behöva den!
  Den är lätt att läsa även för de mest trötta hjärnor och de som känner att de inte har tid att läsa denna bok borde verkligen tänka om!
  Tomas övningar och text har verkligen förändrat mig. Jag är sååå mycket starkare idag och mår väldigt bra!

  Ett väldigt stort plus är även bokens utseende! Det märks att det lagts tid och omtanke på både innehåll och utsida. Extra fint och bra... Läs hela recensionen

 13. Tomas Gunnarsson har skrivit ännu en succébok!!
  Renée Bonér, 10 oktober 2016

  Att träna sin inre hälsa och -kondition är något som vi alla behöver , utan tvekan!
  Tomas Gunnarsson har ännu en gång lyckats förmedla sitt budskap på ett pedagogiskt och hjärtligt sätt.
  Med nyfikenhet och glädje går jag igenom bokens kapitel/träningsstationer och får där verktyg för en bättre självkännedom och -självkänsla. Samtidigt får jag peppning och stöd i Tomas texter. Hans ord är som min egna personliga PT på min nyfikna väg genom denna fantastiska bok! Rekommenderas starkt!

 14. En verkligen annorlunda och mycket hjälpande bok
  Rodica Danuta Rifai, 10 oktober 2016

  Boken tillhandahåller verktyg som verkligen hjälper personen i sin önskad förändring.
  På ett mycket tydligt och lätt att förstå sätt, visas det vägen till ett bättre liv och självkännedom, om man själv väljer att bistå med vilja, beslutsamhet och konsekvent träning. Övningarna är mycket bra.

Visa alla 14 recensioner

Fler böcker av Tomas Gunnarsson