En krokodil till förälder? - Allt utom kärlek (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Krokodiler - psykopati, narcissism och machiavellism (del 2)
Utgivningsdatum
2016-10-26
Förlag
Management Partners Consulting AB
Medarbetare
Bengtsson, Håkan (red.) / Leon Hermfelt, Sebastian (form) / Johansson, Corinne (foto)
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
482 g
ISBN
9789163916700
En krokodil till förälder? - Allt utom kärlek (inbunden)

En krokodil till förälder? - Allt utom kärlek

(8 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-10-26
321
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En krokodil till förälder? Allt utom kärlek är andra boken i Jeanetts Paludans trilogi om krokodiler. I boken får du bland annat ta del av sexton starka berättelser om hur det är att vara barn eller styvbarn till en krokodil.

Om du är barn eller styvbarn till en krokodil så har en eller båda av dina föräldrar drag av psykopati, narcissism och machiavellism, även känt som den mörka triaden. Att växa upp i en familj där personlighetsdrag från den mörka triaden är starka är svårt och ofta ensamt. Som barn har du har förmodligen haft det gott ställt ur ett materiellt perspektiv men bakom den fina fasaden har det varit tomt på kärlek och emotionell trygghet.
Boken hjälper dig att bearbeta och förstå.

Boken vänder sig även till dig som har barn med en krokodil. Jag hoppas att den ska ge dig mer kunskap om hur du bäst kan hjälpa ditt eller dina barn att må bättre.

Slutligen vänder sig boken till dig som vill lära dig mer om hur krokodiler fungerar, ta del av sexton starka berättelser eller helt enkelt vill öka din kunskap inom området. I boken kommer du få möta barn och styvbarn mellan åldrarna tio och sjuttiosex. Du kommer få följa med på deras livs svåraste resa och få en inblick i hur det är att vara barn eller styvbarn till en krokodil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En krokodil till förälder? - Allt utom kärlek
 2. +
 3. En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst

De som köpt den här boken har ofta också köpt En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst av Jeanett Paludan (inbunden).

Köp båda 2 för 642 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En krokodil till förälder? - Allt utom kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En efterlängtad bok!
  Christeltistel , 3 maj 2022

  Denna författare vet vad hon pratar om. Ett ämne som få vet väldigt lite om men som många kan bli drabbade av. Denna bok skulle vara ett måste för alla inom skolan, (först och främst elevvårdsteam) och socialtjänsten där bristen på kunskap om narcissism är stor.

 2. Lättläst bok om ett svårt ämne
  Vuxet barn, 17 januari 2021

  Mkt gripande historier. Lättläst. Borde vara obligatorisk att läsa i skolan. Dock en del stavfel. Känns som boken inte granskats ordentligt innan tryck.

 3. En av de bästa jag har läst
  Anna Grahn, 8 januari 2021

  Mycket bra bok en av de bästa jag har läst. Borde få mer uppmärksamhet än vad den verkar ha fått.

 4. Barn som möter en Krokodil
  Pius, 16 september 2020

  En lättfattlig och pedagogiskt skriven bok. Kunskapslyftande och bekräftande för alla som mött en krokodil. Boken är lätt att ta till sig, men var bitvis känslomässigt omtumlande. Jag fick läsa och begrunda, lite i taget.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Jeanett Paludan

 • En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst

  Jeanett Paludan

  Jeanett Paludan arbetar med att hantera krokodiler i organisationer och företag. Här har hon samlat berättelser från intervjupersoner med fakta och konkreta råd om hur man tar sig loss från en krokodils kärleksgrepp. Hon är managementkonsult, entr...