Du får väl säga som det är (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2017-03-14
Förlag
Vulkan
Dimensioner
200 x 147 x 12 mm
Vikt
299 g
SAB
Ohfh
ISBN
9789163928178
Du får väl säga som det är (häftad)

Du får väl säga som det är

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-03-14
132
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Du får väl säga som det är handlar om att vara anhörig och leva nära. Om vårt behov av varandra, om sårbarhet och kraft, om mod och rädsla och om hopp och stora livsfrågor. Det är också en bok om stolthet, tillit, livsglädje och drömmar och om de mirakel som finns i vardagen nära dem vi älskar, om de små miraklen och de stora. Vad vi kan få om vi förmår ta emot. Föräldrars berättelser. Syskons uppväxt och frågor. Mor- och farföräldras oro och stolthet. Mostrar, fastrar, morbröder och andra närstående. De skriver om kärleken och sorgen, om vardagen, den sällsynta diagnosen och funktionsnedsättningen, om sina tankar och om det som är allra viktigast i livet - relationer, människovärde och mening. Alla ger de oss något av det finaste de har - sin berättelse. Det är enkelt, det är vardagligt , det är storslaget. Det är en bok om vad det är att vara människa. Skribenter: Siri Ambjörnsson, Nathalie Besèr, Zenzi Brydolf, Kristina Colliander, Axel Danielson, Frank Ekelund, Miriam Ennefors, Per Feltzin, Pernilla Glaser, Ingrid Hellegren, Imke Janoschek, Håkan Johansson, Jesper Larsson, Kristina Lindh, Gunilla Malm, Anna och Mikael Nordmark, Helene Näslund, Erika Ohlsson, Alexander Persson, Giuseppe Pozzi och Åsa Llinares Norlin, Gunnar Skarland, Arziv Suhak, Kristina och Thomas Taylor, Fredrik Westin
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du får väl säga som det är
 2. +
 3. Hon som var jag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hon som var jag av Wendy Mitchell (pocket).

Köp båda 2 för 191 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Du får väl säga som det är. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Varm och fin
  Ulrika E, 20 april 2019

  Varma, fina, förtvivlade och hoppfulla reflektioner från syskon, föräldrar, mor-/farföräldrar etc. till någon med en funktionsnedsättning eller sällsynt sjukdom. Boken har gett mig fler nyanser och perspektiv kring att vara anhörig. Jag känner mig inte så ensam längre.

 2. Bra stöd
  Stig Leitner, 20 november 2017

  Bra berättelser för familjer eller anhöriga som är drabbade av barn med utvecklingsstörningar, kan även med stor behållning läsas av professionella.

Visa alla 2 recensioner