Du får väl säga som det är (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2017-03-14
Förlag
Vulkan
Dimensioner
200 x 147 x 12 mm
Vikt
299 g
SAB
Ohfh
ISBN
9789163928178
Du får väl säga som det är (häftad)

Du får väl säga som det är

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-03-14
149
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Du får väl säga som det är handlar om att vara anhörig och leva nära. Om vårt behov av varandra, om sårbarhet och kraft, om mod och rädsla och om hopp och stora livsfrågor. Det är också en bok om stolthet, tillit, livsglädje och drömmar och om de mirakel som finns i vardagen nära dem vi älskar, om de små miraklen och de stora. Vad vi kan få om vi förmår ta emot. Föräldrars berättelser. Syskons uppväxt och frågor. Mor- och farföräldras oro och stolthet. Mostrar, fastrar, morbröder och andra närstående. De skriver om kärleken och sorgen, om vardagen, den sällsynta diagnosen och funktionsnedsättningen, om sina tankar och om det som är allra viktigast i livet - relationer, människovärde och mening. Alla ger de oss något av det finaste de har - sin berättelse. Det är enkelt, det är vardagligt , det är storslaget. Det är en bok om vad det är att vara människa. Skribenter: Siri Ambjörnsson, Nathalie Besèr, Zenzi Brydolf, Kristina Colliander, Axel Danielson, Frank Ekelund, Miriam Ennefors, Per Feltzin, Pernilla Glaser, Ingrid Hellegren, Imke Janoschek, Håkan Johansson, Jesper Larsson, Kristina Lindh, Gunilla Malm, Anna och Mikael Nordmark, Helene Näslund, Erika Ohlsson, Alexander Persson, Giuseppe Pozzi och Åsa Llinares Norlin, Gunnar Skarland, Arziv Suhak, Kristina och Thomas Taylor, Fredrik Westin
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du får väl säga som det är
 2. +
 3. En kvinnas själ

De som köpt den här boken har ofta också köpt En kvinnas själ av Isabel Allende (pocket).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Du får väl säga som det är. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra och intressant perspektiv
  Kristina Källander, 11 mars 2022

  Boken är mycket inspirerande och man får nya perspektiv. Det var intressant att ta del av flera olika perspektiv och att få en inblick i hur andra familjer har sin vardag, hur de sliter och försöker få ihop vardagspusslet.

 2. Varm och fin
  Ulrika E, 20 april 2019

  Varma, fina, förtvivlade och hoppfulla reflektioner från syskon, föräldrar, mor-/farföräldrar etc. till någon med en funktionsnedsättning eller sällsynt sjukdom. Boken har gett mig fler nyanser och perspektiv kring att vara anhörig. Jag känner mig inte så ensam längre.

 3. Bra stöd
  Stig Leitner, 20 november 2017

  Bra berättelser för familjer eller anhöriga som är drabbade av barn med utvecklingsstörningar, kan även med stor behållning läsas av professionella.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Christina Renlund