Like (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2018-11-05
Förlag
Vulkan
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
176 g
SAB
Bv:oa
ISBN
9789163987779
Like (häftad)

Like

(6 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2018-11-05
176
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur påverkar sociala medier oss? Vad händer i våra hjärnor och hur påverkar det vårt mående? I LIKE granskas forskning om sociala medier på ett lättillgängligt och objektivt sätt, i syfte att ge dig kunskap om exakt hur dessa medier fungerar, och varför de gör det. Ämnen som biologiska processer som utnyttjas av sociala medier, psykologiska knep inbyggda i applikationerna som manipulerar vår uppmärksamhet, och sociala mediers påverkan på välmående och minne, diskuteras utförligt. Bör vi ha mobiler i skolan? Och kan sociala medier rentav förändra våra hjärnor?    
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Like
 2. +
 3. Det lilla landet som kunde

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det lilla landet som kunde av Jens Ganman, Mustafa Panshiri (häftad).

Köp båda 2 för 391 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Like. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt relevant, välskriven & intressant!
  Packie, 14 november 2018

  I boken "Like" presenterar Halawa en övergripande, men väl förankrad i forskning och ständigt intressant bild av hur sociala medier påverkar oss i vardagen på ett psykologiskt plan. Boken är väldigt välskriven och håller en genomgripande hög nivå på innehållet. Om du är intresserad av hur sociala medier påverkar våra hjärnor och håller oss engagerade vare sig vi vill det eller inte, läs denna bok!!

 2. Mycket bra och aktuell, rekommenderas!
  Bkarlsson, 12 november 2018

  Mycket bra bok som går igenom hur sociala medier påverkar oss i vardagen. Verkar även väldigt genomarbetad och har över referenser till texten. Läs den!!

 3. Stor Like!
  Matsetal2020, 8 november 2018

  Bra fokus och intressant forskning! Alla olika infallsvinklar och perspektiv bidrog till hur intressant boken blev. Skulle helt klart rekommendera den till en vän.

 4. Intressant och välskriven
  Freud, 5 november 2018

  Mamduh Halawa bryter skickligt ner studier till roliga anekdoter och intressanta fun facts att berätta för sina vänner. Man öppnar boken för den lätta humoristiska stilen med hålls kvar av de intressanta rönen. Välarbetad. Bra debut!

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Like