Trädet i Pangaea (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
586
Utgivningsdatum
2018-11-06
Upplaga
1
Förlag
Plutoniumpudel Förlag
Dimensioner
210 x 145 x 40 mm
Vikt
767 g
SAB
Hc
ISBN
9789163988042
Trädet i Pangaea (kartonnage)

Trädet i Pangaea

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2018-11-06
189
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Efter 2000-talets skakiga inledning, med terrorhot och kriser, är det som om världen håller andan i väntan på en lösning.
På Ekgatan strax utanför Jönköping ligger den unge Dalmar Engström i gruset och tittar på myror. Vad inte så många vet är att han har en enastående förmåga att förstå teknik. I en tid präglad av stora teknologiska framsteg får det globala samhället genom Dalmar se drömmen om den uppkopplade människan gå i uppfyllelse. Världen står inför en ny tid. Men Dalmar bär också på en hemlighet, på en längtan som söker svar. Och det svaret kan få en hel civilisation att falla samman.

Trädet i Pangaea är en fantasifull roman för vuxna. Vi möter aktuella frågeställningar och ämnen från naturvetenskapen och tekniken, som övervakning, artificiell intelligens och transhumanism. Vart är teknologin egentligen på väg och vill vi följa den dit den går?

Lucas Lund, född 1976, är ingenjör sedan tjugo år tillbaka och har alltid varit intresserad av naturvetenskap och teknik. Trädet i Pangaea är hans debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trädet i Pangaea
  2. +
  3. Fritt fall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fritt fall av Anneli Olsson (pocket).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trädet i Pangaea. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Vilken debutroman!
    Maria Strahl, 8 januari 2019

    Jag har nyss läst Lucas Lunds strålande romandebut Trädet i Pangaea. Alla teknikintresserade bjuds här på en resa som börjar i nutid för att ta oss med på en resa in i framtiden. Berättelsen kryddas av samhällets tekniska utveckling inom artificiell intelligens och autonoma system samtidigt som teknikens fördelar och nackdelar vävs in i den spännande intrigen. Boken är lika lättläst och intressant för tekniknörden som Jan Gullious "Brobyggarna". Samtidigt är den lika tänkvärd och känslofylld ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucas Lund