Isolerad i Paradiset (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2018-12-03
Förlag
WordCraft Sweden AB
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
375 g
SAB
Hc
ISBN
9789163995453

Isolerad i Paradiset

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2018-12-03

Slutsåld

Ella hittar kärleken online i brandmannen Ashmed. Kontakten blir allt intensivare och Ashmeds mejl och telefonsamtal blir snart ett välkommet inslag i Ellas annars gråa vardag. Det dyker upp flera varningstecken på vägen att allt inte står rätt till, men Ella är förblindad av kärleken och blir förälskad i både Ashmed och hans söta dotter Salma.

Efter en kort tid övertalas hon att lämna livet i Málaga och flytta till paradisön Mallorca. Redan från dag ett märks Ashmeds lynniga humör, men Ella inser inte att det är hans verkliga jag och är snabbt fast i en negativ och aggressiv relation. Ella går från att ha njutit av livet till att bli isolerad från sin omgivning och manipulerad att tro att hon inte är någon utan Ashmed.

Under många år är hennes liv fyllt av fysisk och psykisk misshandel och när hon blir gravid ökar Ashmeds kontrollbehov och en dag märker Ella att hon förbereder sig för sin egen flykt tillbaka till Sverige ...

Isolerad i paradiset är baserad på en verklig historia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Karlsson

  • Läsöpiraterna

    Eva Karlsson, Jörgen Lorentzon

    En bok för alla kattälskare! Det är lite fantasy, Science fiction, saga men katterna står i centrum i en kamp att rädda Jorden från att bli en snöboll!

  • Kulturkuben : så krossar du myten om att det sitter i väggarna

    Eva Karlsson

    Dålig stämning? Sitter det i väggarna? Gnisslar det i samarbetet? Boken presenterar Kulturkuben. En modell som steg för steg belyser hur du skapar en bra kultur. Kulturkuben är en ledstång när du vill skapa hälsa och välbefinnande på jobbet. Dålig...