En underbar död (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (126.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2019-03-31
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234070
En underbar död (ljudbok)

En underbar död (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-03-31

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Julia lever det perfekta livet tillsammans med sin man Henrik och deras tre barn. Henrik är allt hon någonsin drömt om: stilig, omtänksam och en underbar far.

Men en morgon när Julia vaknar upptäcker hon att Henrik är borta. Hon letar desperat, och vägrar ge upp trots att polisens utredning inte ger något resultat.

Under sitt sökande upptäcker Julia saker hos Henrik som hon inte kände till. Vem är det egentligen hon har varit gift med? Långsamt börjar bilden av en annan Henrik växa fram. Samtidigt som hon inser att både hon och barnen svävar i stor fara.

En underbar dödär en psykologisk thriller som får dig att fundera över vad som kan dölja sig utanför fönstret i mörkret, men också om du verkligen känner dina nära och kära så bra som du tror.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma Ångström

  • Det sista experimentet

    Emma Ångström

    Skickligt förs handlingen framåt, men det som lyfter 'Det sista experimentet' till en topprysare är Emma Ångströms avskalade, mjukt melodiska språk. Repliker som 'jag vill att du dödar mig' kryper mot läsaren, som en viskning längs ryggraden. Jenn...

  • Mannen mellan väggarna

    Emma Ångström

    Kort efter att en barnfamilj flyttar in i ett hyreshus på Tegnérgatan sker ett mord i samma byggnad. Det är ett av de märkligaste morden i Stockholms historia. En kvinna har försvunnit från sitt hem och hittas två veckor senare av sin man i hallen...