Ge mig en dag till (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
202
Utgivningsdatum
2008-07-01
Förlag
Månpocket
Översättare
Melinda Hoelstad
Originaltitel
For one more day
Dimensioner
178 x 110 x 10 mm
Vikt
120 g
SAB
Hce
ISBN
9789170016158
Ge mig en dag till (pocket)

Ge mig en dag till

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2008-07-01

Slutsåld

Av författaren till Tisdagarna med Morrie

Vad skulle du göra om du fick tillbringa en sista dag med den viktigaste personen i ditt liv?

Charleys liv blev inte riktigt som han tänkt sig - han blev ingen firad baseballstjärna utan en misslyckad försäljare som har svikit sina nära och kära. När han inte blir bjuden på dotterns bröllop ger Charley upp. Han dricker, sätter sig i bilen och beger sig mot sin barndomsstad, fast besluten att ta sitt liv. Färden slutar i en krasch, men han överlever och väl framme i staden möter han sin döda mor.

Hon är den som alltid har stått vid hans sida trots att han som barn, vid föräldrarnas skilsmässa, valde fadern. Nu får han en sista dag med sin mor, den person han älskat mest - ett möte som blir början på en naken och ärlig uppgörelse med Charleys liv och val.

"Alla som älskade Tisdagarna med Morrie kommer att uppskatta denna roman." People
"Albom har förmågan att få dig att gråta." The Boston Globe

Mitch Albom fick ett fantastiskt genom brott med romanen Tisdagarna med Morrie som låg fyra år på New York Times bestsellerlista. Hans böcker är utgivna i 50 länder och har sålts i mer än 20 miljoner exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ge mig en dag till. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Vackert och eftertänksamt!
    NJB, 28 december 2008

    Mitch Albom skriver för att nå djupet i vårt hjärta och vår själ. Boken berör och uppmanar till efteranke. I dagens snabba konsumtionssamhälle händer det alltför ofta att vi tappar fotfäste och insikt i vad som är viktigast i livet. Albom hjälper oss i sina böcker att stanna upp, tänka till och värdesätta. Kärleksbudskapet i denna bok är så vackert och så ärligt att man blir rörd. Men också påmind om vad som faktiskt är viktigt, kanske rent utav viktigast, i livet. Nämligen, närheten till dem... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mitch Albom