Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2013-10-04
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Jais-Nielsen, Eva (form)
Dimensioner
175 x 110 x 15 mm
Vikt
138 g
SAB
Doee
ISBN
9789170377440

Bestäm dig : vetenskapen om hur du fattar bättre beslut

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-10-04
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Bestäm dig är en konkret handbok för alla som reflekterar över sina beslut i stort och smått, oavsett om valet gäller frukostflingor, bostadsrätt, karriär eller livspartner.
På ett lättillgängligt sätt berättar Pelle Tornell om vetenskapen bakom hur vår hjärna tar in och tolkar information, och hur den beter sig för att få oss att komma till beslut.
Till pocketutgåvan har Pelle Tornell uppdaterat boken med ett nytt förord och ett helt kapitel där han konkret och pedagogiskt redogör för hur just du ska kunna fatta bra beslut.
I detta nya kapitel lanserar Tornell en helt ny metod som med hjälp av den senaste vetenskapen gör att du steg för steg kan se till att dina beslut blir klokare, mer genomtänkta och bättre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bestäm dig : vetenskapen om hur du fattar bättre beslut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. intressant bok
  Gun Birgitta Hasselgren, 29 januari 2014

  En spännande bok som vem som helst kan ha glädje av. Jag har den som kursbok, men den ger mig mycket därutöver!

 2. "Bestäm dig" är en riktigt bra bok som jag ha längtat...

  "Bestäm dig" är en riktigt bra bok som jag ha längtat så mycket att läsa, jag gilla boken eftersom den kommer att hjälpa mig i många olika saker i mitt liv, inte bara jobb men också hur jag kan bemöta folk på ett bra sätt inom alla yrkesområde och även hur jag kan studera på ett bra sätt att nå mitt mål.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Pelle Tornell

 • Bestäm dig

  Pelle Tornell

  Bestäm dig är en konkret handbok för alla som reflekterar över sina beslut i stort och smått, oavsett om valet gäller frukostflingor, bostadsrätt, karriär eller livspartner. På ett lättillgängligt sätt berättar Pelle Tornell om vetenskapen bakom h...