Livets ord : mina tio orimliga år som frälst. Del ett De första åren (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Livets ord (del 1)
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2017-04-21
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Edenvik, Josefine (form)
Illustratör/Fotograf
Thomas Arnroth
Dimensioner
245 x 160 x 25 mm
Vikt
425 g
SAB
Hci
ISBN
9789170379291
Livets ord : mina tio orimliga år som frälst. Del ett De första åren (häftad)

Livets ord : mina tio orimliga år som frälst. Del ett De första åren

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-04-21

Slutsåld

»Jag var för Ulf Ekman vad Albert Speer var för Hitler.« NÄR THOMAS Arnroth var 21 år gammal var har rätt färdig med livet som han kände det. Han hade bestämt sig för att dra till Indien och gå i kloster, vandra långsamt och fokusera på sina andetag. Men på en basketträning mötte han en yngling som hade hittat ett andligt kloster på närmare håll, i Uppsala. Det här var 1984 och ingen visste vad Livets ord var, allra minst Thomas. Elva år senare hade Thomas blivit redaktör för Livets ords tidning, skrivit böcker mot rockmusik och om Frälsningsarmén. Han hade spökskrivit Ulf Ekmans texter, gjort musikaler om abort och blivit en av Livets ords avdelningschefer. Han var med under åren när Ulf Ekman och Livets ord väckte flera ramaskri och när Carola skrek högt i Efter tre. 20 år efter att han sa tack och hej till Ulf Ekman berättar Arnroth nu för första gången hela historien. Den självbiografiska serieromanen Livets ord Tio orimliga år som frälst är en helt unik berättelse i serieform. Det är sorgligt, vackert, väldigt knäppt och roligare än man kan tro.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livets ord : mina tio orimliga år som frälst. Del ett De första åren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok för sanningssökare
    umalm, 25 december 2017

    Det lite naiva, men mycket direkta och ärliga sättet som Thomas Arnroth använder i sin bok, gör att de allra flesta kan tillgodogöra sig det han vill förmedla. Ser fram emot kommande delar för att få med hela resan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Thomas Arnroth