Allt är en konspiration : En resa genom underlandet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
392
Utgivningsdatum
2018-08-09
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Thunfors, Eric (form) / Jais-Nielsen, Eva (form)
Dimensioner
217 x 142 x 27 mm
Vikt
572 g
ISBN
9789170379734
Allt är en konspiration : En resa genom underlandet (inbunden)

Allt är en konspiration : En resa genom underlandet

Inbunden Svenska, 2018-08-09
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
 

Låg USA:s regering bakom 9/11? Mördades John F. Kennedy av CIA? Dirigeras flyktingströmmarna av George Soros? Är klimathotet en bluff? Styrs världen egentligen av Bilderberggruppen, Illuminati, muslimer eller judiska finansmän? Många tror det. Där vissa ser lobbyism, ideologi och marknadskrafter ser andra en konspiration, en hemlig sammansvärjning som fejkar terrordåd, skapar finanskriser, mördar olydiga politiker, kontrollerar medierna och manipulerar demokratin. De kallas konspirationsteoretiker. Själva ser de sig som sanningssökare. Och de sprider sin sanning genom böcker, filmer och i sociala medier, i en växande ekokammare.

Allt är en konspiration handlar om konspirationstänkandets värld. Kent Werne möter ledande konspirationsteoretiker, frilägger en för många okänd idéhistoria och undersöker varför konspirationsteorier uppstår och i vissa lägen som just nu sprids som en löpeld bland folk som inte hade en aning om att världen styrs av rymdödlor.

Kent Werne är frilansjournalist och författare med en rad avslöjande artiklar och reportageböcker bakom sig. På Ordfront har han utkommit med böckerna Du sköna nya hem (2010) och Amerikansk höst (2012). Han är född 1978 och bor i Stockholm.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt är en konspiration : En resa genom underlandet
  2. +
  3. Vi är vad vi köper : konsumtionskulturen är här för att stanna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vi är vad vi köper : konsumtionskulturen är här... av Katarina Graffman, Jacob Östberg (inbunden).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Allt är en konspiration : En resa genom u...