Allt är en konspiration : En resa genom underlandet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
392
Utgivningsdatum
2018-08-09
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Thunfors, Eric (form) / Jais-Nielsen, Eva (form)
Dimensioner
217 x 142 x 27 mm
Vikt
572 g
ISBN
9789170379734
Allt är en konspiration : En resa genom underlandet (inbunden)

Allt är en konspiration : En resa genom underlandet

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-08-09
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 19 december kl. 22:30 för leverans innan julafton
 

Låg USA:s regering bakom 9/11? Mördades John F. Kennedy av CIA? Dirigeras flyktingströmmarna av George Soros? Är klimathotet en bluff? Styrs världen egentligen av Bilderberggruppen, Illuminati, muslimer eller judiska finansmän? Många tror det. Där vissa ser lobbyism, ideologi och marknadskrafter ser andra en konspiration, en hemlig sammansvärjning som fejkar terrordåd, skapar finanskriser, mördar olydiga politiker, kontrollerar medierna och manipulerar demokratin. De kallas konspirationsteoretiker. Själva ser de sig som sanningssökare. Och de sprider sin sanning genom böcker, filmer och i sociala medier, i en växande ekokammare.

Allt är en konspiration handlar om konspirationstänkandets värld. Kent Werne möter ledande konspirationsteoretiker, frilägger en för många okänd idéhistoria och undersöker varför konspirationsteorier uppstår och i vissa lägen som just nu sprids som en löpeld bland folk som inte hade en aning om att världen styrs av rymdödlor.

Kent Werne är frilansjournalist och författare med en rad avslöjande artiklar och reportageböcker bakom sig. På Ordfront har han utkommit med böckerna Du sköna nya hem (2010) och Amerikansk höst (2012). Han är född 1978 och bor i Stockholm.

"En helt fantastisk bok, en rapp och underhållande rundmålning av konspirationsteoriernas förlovade värld." Mattias Hagberg, GP

"En djupt imponerande bedrift... Allt är en konspiration håller internationell klass och förtjänar att bli översatt och läst inte bara i Sverige." Rasmus Fleischer, Expressen

"En bok som borde ingå i alla statsvetenskapliga grundkurser. Jonas Thente, DN
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt är en konspiration : En resa genom underlandet
 2. +
 3. Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå v... av Hans Rosling, Ola Rosling, Anna Rosling Rönnlund (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allt är en konspiration : En resa genom underlandet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Verkligen upplysande
  Anders Fällman, 14 oktober 2018

  En spännande resa genom konspirationsteoriernas värld. Jag gillade särskilt de historiska delarna, som satte in konspirationstänkandet i ett sammanhang. Verkligen upplysande. Rekommenderas.

 2. Det bästa jag läst på länge!
  Roger Jansson, 10 oktober 2018

  En oerhört objektiv och saklig genomgång av olika konspirationsteorier och de psykologiska och "emotionella" orsakerna och förutfattade meningarna som ligger bakom dem.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Allt är en konspiration : En resa genom u...