Klart ledarskap : utveckling av samarbete och partnerskap Reviderad upplaga (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2010-02-15
Upplaga
2
Förlag
Ekerlids
Översättare
Hans Halling
Dimensioner
217 x 145 x 28 mm
Vikt
605 g
SAB
Qbab
ISBN
9789170921285
Klart ledarskap : utveckling av samarbete och partnerskap Reviderad upplaga (inbunden)

Klart ledarskap : utveckling av samarbete och partnerskap Reviderad upplaga

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2010-02-15
309
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vad hände med det fina samarbetet du hade med din chef eller dina kollegor? Varför förvandlades det i stället till misstro och misstänksamhet?
Klart Ledarskap ökar din effektivitet som ledare genom att ge dig verktyg att ta itu med missförstånd och ryktesspridning. Du lär dig bygga verklig motivation och engagemang bland medarbetarna, utveckla samarbetet i grupper och öppet diskutera både misstag och succéer i syfte att lära av varandra.
I den reviderade upplagan tar Gervase R. Bushe sina idéer och forskningsrön ytterligare ett steg framåt. Han utvecklar tankarna kring de färdigheter som behövs för att utveckla hållbara samarbeten och partnerskap.
Gervase R. Bushe är professor vid Segal Graduate School of Business, Simon Fraser University i Vancouver, Kanada. Han har också arbetat som konsult inom organisationsförändring och organisationsutveckling i mer än 30 år.
Klart Ledarskap ger cheferna ett verktyg för att bygga ärliga, dynamiska och hållbara relationer till kunder och medarbetare.

Maria Ericsson
Ledarutvecklare, Swedbank

Vi vill satsa på modiga och tydliga chefer. Chefer som vill förändra genom att lära, som kan lyssna och inte tolkar eller dömer innan han eller hon har hört den andres mening. Vi tycker att Klart Ledarskap når målet om ett gemensamt förtroende och ett uppskattande förhållningssätt som anknyter till vår värdegrund.

Erik Carlgren
Kommundirektör Nyköping

All verksamhet utvecklas bäst om människor verkligen vill arbeta fram bra tjänster och produkter tillsammans i en effektiv och kreativ anda. En förutsättning för att det ska kunna ske är att människor kan kommunicera med varandra utan missförstånd, så att alla blir eniga om vilket mål som ska
nås och vem som ska göra vad. Klart Ledarskap hjälper till att bygga den stabila lagandan som behövs nu och inför framtida verksamhetsförändringar.

Liz Trana
Verksamhetschef
Socialförvaltningen Haninge kommun
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klart ledarskap : utveckling av samarbete och partnerskap Reviderad upplaga
  2. +
  3. Babels torn : om tvärprofessionellt teamsamarbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Babels torn : om tvärprofessionellt teamsamarbete av Ingela Thylefors (häftad).

Köp båda 2 för 664 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gervase R Bushe

Bloggat om Klart ledarskap : utveckling av samarbete...