Sju steg till ett friskare jag : utan gluten, mjölk och socker (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2016-08-10
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Lundvall, Renée (form) / Hildén Smith, Eva (foto)
Dimensioner
266 x 201 x 19 mm
Vikt
840 g
SAB
Qca
ISBN
9789171263681
Sju steg till ett friskare jag : utan gluten, mjölk och socker (inbunden)

Sju steg till ett friskare jag : utan gluten, mjölk och socker

(28 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-08-10

Slutsåld

Maten du äter kan förändra ditt liv och välbefinnande. En kost utan gluten, mjölk och socker är en väg. Det kan låta svårt, men här får du verktygen till hur du kan tänka kring, välja och laga hälsosam mat som passar just dig.

Detta är egentligen två böcker i en - den första delen är en inspirerande handbok som berättar varför du bör förändra din kost. Här får du veta hur du, steg för steg, går till väga. Den andra delen är en kokbok som innehåller över hundra lockande recept på enkelt tillagade rätter - helt utan gluten, mjölk och vitt socker.

Nilla Gunnarsson arbetar som kost- och näringsrådgivare och matkonsult och driver den uppmärksammade bloggen Nilla"s Kitchen. Hon har som coach guidat många genom denna typ av kostomställning och har själv förbättrat sin hälsa genom att förändra sin kost. Hennes metoder är väl beprövade och hon vill genom denna bok dela med sig av sina erfarenheter.

Välkommen till ditt nya och friskare liv!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Sju steg till ett friskare jag : utan gluten, mjölk och socker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. / steg til....
  Mahita, 21 december 2017

  Mycket bra & lätt att följa utan komplikationer. Pedagogisk lärande som gör att hela blir mycket lätt. Det märks att bakom boken finns en människa med mycket kunskap.
  Bra
  Rekommenderar detta bok

 2. Bra grund
  - (Stockholm), 11 oktober 2017

  En bra bok att börja med efter jag testat 10 dagars detox med Nilla. Fler recept, öka kunskaperna och inspiration.

 3. Inspirerande
  Marie Gussman Lennström (Gävle), 13 januari 2017

  Fantastiska bilder, boken är skriven på ett så härligt sätt. Inga pekpinnar utan bara inspiration! Jag kan varmt rekommendera den.

 4. Sju lätta steg till ett nytt liv
  Kiriaki Christoforidis, 26 september 2016

  Som nybörjare i konsten att äta "ren kost" har boken varit en stor hjälp. Här finns inte bara recept och vackra bilder utan också en dialog med läsaren kring kostens betydelse för hälsan. Här finns reflekterande frågor, tydliga riktlinjer och tips på hur man skapar nya vanor. Nilla Gunnarsson är kunnig inom sitt område och uppmuntrar läsarna till nya sundare vanor. Hennes tillåtande synsätt gör det lättare att lyckas; vi är ju alla olika och kommer därför att vilja äta på olika vis. Recepten är enkla att följa och resultatet blir väldigt gott.

 5. Inspirerar till hälsosammare mat
  Tord Karlsson, 8 september 2016

  Nilla Gunnarsson är en entusiastisk kämpe för sundare matvanor. Hon kan det mests man behöver veta om hur man kan laga god och näringsrik mat utan gluten, mjölkprodukter eller socker och hon kan förmedla sina kunskaper på ett inspirerande sätt.
  Boken ger dig basfakta om vad kroppen behöver respektive inte mår bra av. Du får veta hur du själv kan lägga upp ett program för att skifta ditt förhållningssätt till mat och du får ett stort antal recept av olika slag att starta ifrån. Dessutom är... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner