LCHF snabbt och enkelt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hälsa och Livsstil
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2011-11-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlag
Dimensioner
275 x 198 x 17 mm
Vikt
729 g
SAB
Qcabb,641.56383
ISBN
9789172412279

LCHF snabbt och enkelt

(44 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-11-30

Slutsåld

I den här boken hittar du enkla och läckra recept på mat som gör att du mår så bra som du bara kan.

LCHF har blivit livsstilen alla talar om. De positiva effekterna med att äta enligt LCHF-modellen har under de senaste åren upptäckts av många i så väl Sverige som andra länder. LCHF innebär en kost med färre kolhydrater, mer naturligt fett och ekologisk och närodlad mat fri från gifter och kemikalier. Viktnedgång och stabilisering av blodsockret är de vanligast uppmärksammade hälsovinsterna av att lägga om sin kost. Men även du som är frisk och normalviktig kan förbättra din livskvalitet genom att stabilisera en orolig mage, förbättra din nattsömn och stärka ditt immunförsvar med LCHF-mat.

I den här boken delar den välkända läkaren, Annika Dahlqvist, med sig av sina helt nya och inspirerande favoritrecept. Lättlagat, modernt och okonstlat med råvaror som du hittar i din vanliga affär.

Boken innehåller också ett avsnitt där doktor Dahlqvist förklarar hur olika sorters mat påverkar din kropp och hälsa. På ett lättfattligt sätt beskriver hon vad LCHF är och varför det är så bra för hälsan. Din kropp kommer att tacka dig för att den äntligen får den mat den behöver!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av LCHF snabbt och enkelt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vacker bok
  Ulla , 11 maj 2017

  Informativ inledning om kost och kropp,samt kolhydrattabeller i slutet av boken. Bra med en rätt på varje uppslag. Fin bild på ena sidan och recept på andra sidan. MEN, varför så små bokstäver på ingredienserna, när det finns massor av plats på sidan?? För mig drog det ner bedömningen av en annars trevlig bok.

 2. Annika Dahlqvists LCHF
  Yvonne Wahlqvist, 8 april 2015

  Har de flesta böcker av Annika Dahlqvist så LCHF snabbt och enkelt var kanske inte nytt för mig men några nya rätter fanns det. Alla hennes rätter är goda och bra, innehåller dom ingredienser jag inte tycker om byts dom ut mot andra eller uteslutes helt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Annika Dahlqvist

 • Gammaldags husmanskost på nytt sätt

  Birgitta Höglund, Annika Dahlqvist

  Återigen har Annika Dahlqvist och Birgitta Höglund samlat sina bästa recept på nytt sätt. Här har de skapat nya recept av vår traditionella husmanskost, anpassade till glutenfri LCHF och Paleo. Boken är ett nytryck av "LCHF för seniorer", dock någ...

 • Doktor Dahlqvists blogg

  Annika Dahlqvist

  Hösten 2005 startade Annika Dahlqvist en blogg på Passagen. Snabbt blev det en mycket populär blogg med många besökare. I bloggen för hon ut sitt kostbudskap och kritiserar vältaligt och skarpt etablissemanget för att inte lyssna. Hon har gång på ...