När Lucy Sullivan skulle gifta sig (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
En Panpocket från Norstedts
Antal sidor
527
Utgivningsdatum
2004-04-01
Upplaga
Ny utg.
Förlag
Norstedts Pocket
Översättare
Ia Lind
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Lucy Sullivan is getting married
Dimensioner
180 x 110 x 35 mm
Vikt
256 g
SAB
He.01=c
ISBN
9789172634220

När Lucy Sullivan skulle gifta sig

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2004-04-01

Slutsåld

När Lucy Sullivans arbetskamrater får för sig att de ska låta spå sig följer hon med för att få sig ett gott skratt. Och hon blir inte särskilt imponerad av mrs Nolan, som påstår att Lucy inom ett år kommer att traska uppför altargången. Ingenting kunde vara mer fel. Lucy är knappast giftastypen. Men när de andras spådomar en efter en besannas blir hon nervös; hon är ju nöjd med livet som det är. Hon trivs med att spendera kvällarna på puben, ta hem främmande män till lägenheten som hon delar med sina kompisar, att äta hämtmat och att aldrig städa. Men så möter hon Gus, och hon kan inte låta bli att undra: Är han möjligtvis en potentiell herr Lucy Sullivan?

Marian Keyes är född 1963 och uppvuxen på Irland. Hon slog igenom i England och Irland med När Lucy Sullivan skulle gifta sig och har sedan dess haft stora framgångar med Vattenmelonen och En oväntad semester. Hon har gjort sig känd för sina dräpande dialoger och sin halsbrytande humor och hennes skildringar av singellivets London jämförs ofta med Nick Hornbys och Helen Fieldings.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av När Lucy Sullivan skulle gifta sig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte en av de bästa
  Karin, 7 augusti 2007

  Underhållande och lättläst förstås, perfekt t ex på bussen, tåget eller badstranden där bakgrundsljud kan störa en lässtund. Dock ingen av Keyes' bästa tycker jag; jag skrattade mer åt Änglar och fastnade totalt i En oväntad semester.

 2. Suuuper!!
  Bokmal, 15 augusti 2006

  En sådan fruktansvärt bra bok får man leta efter!! När man väl började läsa och lärde känna huvudrollerna så var man fast!! Jag ville inte att boken skulle ta slut men nu är den det och det känns lite sorgligt. Den handlar om Lucy som råkar ut för helt vardagliga ting och bekymmer, nog därför den är så bra för att man känner så väl igen sig själv i boken!

 3. Ingen fullträff
  normanova, 26 januari 2006

  En svag trea, inte lika bra som "En tillfällig semester". Jag kände att det fattades "det" i vissa stycken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Marian Keyes