Hamilton Beach (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2019-05-09
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
216 x 141 x 20 mm
Vikt
397 g
SAB
Hc
ISBN
9789173379878
Hamilton Beach (inbunden)

Hamilton Beach

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-05-09
236
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Stark kärlekshistoria med oanade konsekvenser

Helga drar sakta igen dörren till det hus hon bott i de senaste sju åren. Men innan hon lämnar huset för gott måste hon tillbaka till Hamilton Beach en sista gång. Hon vill ta farväl av den plats som hjälpt henne att överleva den överrumplande häftiga kärlek hon mötte i Paris åtta år tidigare. En kärlek som fick omvälvande konsekvenser i hennes liv. Ett älskat barn, ett lyckligt familjeliv i det lilla huset vid stranden och så en katastrof som slog sönder den nya idylliska tillvaron. Hamilton Beach visade sig bli en förlåtande plats utan krav. Hon har gått dit varje dag i nästan sju år. Men så mötte hon Wills, som hjälpte henne att fatta ett livsavgörande beslut.

Hamilton Beach handlar om hur vi överlever eller inte överlever när det allra svåraste drabbar oss. Hur oförberedda vi är på våra egna reaktioner när katastrofen blir ett faktum, och hur lite vi känner dem som vi tror står oss allra närmast.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hamilton Beach. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbart språk i boken.
  veronicas_bok_bak_liv, 20 juli 2019

  Jag har inte läst något från författaren innan så det blev en ny upplevelse. Denna bok har ett lugnt tempo med ett underbart vackert språk som flyter på. Berättelsen är stämningsfull, fin och lite sorglig. När jag löser en bok vill jag ha ett tempo, driv och att boken ska ta tag i mig direkt. Trots att denna bok var för mig annorlunda så drogs jag med och blev berörd av boken.

 2. äntligen en ny bok från Linda Olsson
  Ulla Högberg, 19 juni 2019

  Fint skriven i ett lugnt tempo som bygger upp en förväntan och undringar över vad som har hänt.
  Stämningsfull och fin. Känslosam och insiktsfull.
  En mycket bra bok av Linda Olsson som hon brukar vara. Härlig Aucklandkänsla

 3. Rekommenderas varmt!
  Lollos bokhörna, 4 juni 2019

  "Hamilton Beach" av Linda Olsson är en väldigt finstämd bok. En bok om stor sorg och hur man kan ta sig ut ur sorgen.

  Boken handlar om Helga som vill ta farväl av den plats som hjälpte henne att överleva den stora katastrofen som slog sönder hennes liv.

  Författarens första bok "Jag vill sjunga dig milda sånger" är en av mina favoritböcker och språket i denna "Hamilton Beach" är precis lika vackert. För hon skriver vackert, Linda. Orden liksom bara flyter fram och det blir et... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Linda Olsson