Svampkungens son (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (127.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2009-01-09
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173481281
Svampkungens son (ljudbok)

Svampkungens son Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2009-01-09

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Han växer upp i skuggan av sin blomstrande far - den berömde svampexperten som har en sådan hand med kvinnorna. Maktlös bevittnar han hur fadern under sina exkursioner i svampskogen vanligen förför någon av de vackraste kvinnorna i gruppen medan han själv får hålla till godo med de Lektyr-flickor som han lirkar loss ur häftklamrarna och nålar upp på väggen. Och när fadern gifter sig med den vackra och utmanande Madeleine kompliceras situationen ytterligare.

Men när svampkungens son för första gången i vuxen ålder söker upp sin mor på hennes ö på västkusten förvandlas hela hans liv nästan som i sagan. Till sin förvåning märker han att han inte är rädd för havet och han upplever den sällsamma känslan av att vara ny för sig själv. Och han hittar fram till en ung kvinna som han många gånger sett och ändå inte sett.

"Svampkungens son" är ett både lekfullt och allvarligt far- och sondrama, och en vacker berättelse om en ung man som finner sitt rätta element. Det är Marie Hermansons mest oemotståndliga roman efter "Musselstranden".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svampkungens son. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok som griper tag
    Kim M. Kimselius, 16 augusti 2019

    Marie Hermanson är en mästare på att beskriva olika karaktärer. Att läsa hennes böcker är ren njutning från början till slut. Den här gången var det Svampkungen son, som förutom att ge några timmars underhållning också gav en hel del intressant fakta om svampar.

    En liten pojke väljer sin far när föräldrarna skiljer sig. Svampkungens son får på så sätt växa upp djupt inne i skogarna, med en far som har en magisk dragningskraft på de kvinnliga kursdeltagarna som kommer för att lära sig... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marie Hermanson