Min väg, mina val (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (312.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Göran Persson
Utgivningsdatum
2008-01-21
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173481427
Min väg, mina val (ljudbok)

Min väg, mina val Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2008-01-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mindre än ett år efter sin avgång från statsministerposten ser Göran Persson tillbaka på sina tolv år vid makten och på vägen dit. Hans skildring av hur han formas i hemmet i Vingåker, får allt tyngre förtroendeposter och till slut blir en statsminister som tar emot världens stora toppolitiker på hemmaplan kunde stå som en symbol för Sveriges moderna historia.

Det är en berättelse som är lika intressant för politiskt engagerade som för noviser i politiken. Vi får följa tankegångarna hos regeringsbildaren Persson, hos taktikern och samarbetspolitikern. Vi får veta hur han tänkte när det gick bra och när det gick dåligt, hur han lärde sig bli en talare och vad han tycker om medarbetare och motståndare.

Det är en glad och stolt Göran Persson som för ordet, stolt över det han uträttat och glad över det han har framför sig. På och mellan raderna lyser kärleken till det nya hemmet och till arbetskamraten som blev hans fru, Anitra Steen. Men framför allt är boken en glödande kärleksförklaring till politiken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Göran Persson

  • Svenska tonsättare. Bo Linde

    Göran Persson

    Tonsättaren och musikkritikern Bo Linde (19371970) var verksam när svenskt musikliv präglades av motsättningar mellan företrädare för modernismen och traditionalisterna, dit han själv räknade sig. Lindes musik kännetecknas av melodisk lätthet, lyr...