Programmering 1 med C# - Lärobok (kartonnage)
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
GY2011
Utgivningsdatum
2011-09-20
Upplaga
1
Förlag
Thelin Förlag
Dimensioner
225 x 170 x 24 mm
Vikt
380 g
SAB
Pubbz C#
ISBN
9789173791717
Programmering 1 med C# - Lärobok (kartonnage)

Programmering 1 med C# - Lärobok

(21 röster)  |  Läs 6 recensioner
Kartonnage Svenska, 2011-09-20
373
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ett mycket omtyckt läromedel för kursen Programmering 1. Denna är obligatorisk för Teknikprogrammet, inriktning Informations- och Medieteknik men ingår även i andra gymnasieprogram. Författare är Krister Trangius, gymnasielärare i Programmering.

Läroboken som är på ca 200 sidor är avsedd att ge användbara och grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper i programmering. Arbetsboken innehållkontrollfrågor samt ett stort antal praktiska programmeringsövningar.

Lärarhandledningen innehåller värdefulla tips till läraren och facit med lösningsförslag till övningarna i arbetsboken. Böckerna är spiralbundna, tryckta i färg och har vårt smidiga format 16x22,5 cm. Andra upplagan utgiven 2014-06-12.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Programmering 1 med C# - Lärobok
 2. +
 3. Programmering 1 med C# - Arbetsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Programmering 1 med C# - Arbetsbok av Krister Trangius (spiral).

Köp båda 2 för 502 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Programmering 1 med C# - Lärobok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Det finns en ny version!
  Anna Edholm, 20 juni 2018

  Jag har arbetat med den gamla boken som lärare. Det har funkat bra i vår skola. Men i höst kommer vi köra den nya boken som verkar mycket bättre.

  Den innehåller inte samma jobbiga slarvfel som den gamla versionen och är uppdaterad för att passa den nya kursplanen. Köp den istället för den här, skulle jag säga.

  Här är den nya: https://www.bokus.com/bok/9789173793704/programmering-1-med-c-v2018-larobok/

 2. Kortfattat
  Giss , 14 februari 2018

  den här boken är strukturerad på ett bra sätt, men informationen i den är väldigt kort. Jag köpte både den här boken och arbetsboken. Det är otroligt hur de verkar vara från två olika planeter. Eftersom uppgifterna verkar mycket mer avancerade än informationen i boken. Det är inte fallet i början, men när du går längre är det en röra. Om du studerar på distans kommer detta att brinna huvudet.

 3. Programmering i C#
  Benjamin Francis Hald Traas, 13 december 2017

  Jag tycker att den borde uppdateras. Mycket i boken är outdated (websidor, program och information). Den är en bra guide till hur man gör annars. Kan rekommenderas!

 4. Nja,
  Ruben Pettersson, 24 mars 2016

  Enligt egen åsikt var detta var ingen bra bok öht. Som tidigare skribent logfört, innehåller boken väldigt många stavfel, märkliga meningsuppbyggnader, otydliga körtider. Emellanåt misstänker jag nästan Krister saxat information och använt google translate.

  Krister skall dock ha kudos för sorteringsalgoritmer som han beskriver i sin bok. Väldigt synd att hela boken inte håller samma nivå.

  Klasser & metoder är väldigt dåligt beskrivet anser jag. Hade med papper och penna kla... Läs hela recensionen

 5. Programmering 1
  Åsa Ragnhild Wikman, 12 november 2015

  Innehållet bra rent pedagogiskt, en hel del stavfel dock. Kanske anledning för både författare och tryckeri att korrekturläsa innan tryck.

 6. I stora drag en bra bok
  Linus Nilsson, 29 september 2014

  Boken är bra men innehåller en del stav- och skrivfel och även fel i källkoden till kalkylatorn i sista kapitlet men efter lite funderande så löste jag problemet på egen hand.

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Programmering 1 med C# - Lärobok