Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2018-09-18
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
180 x 111 x 10 mm
Vikt
152 g
SAB
Dokb
ISBN
9789173877619
Drunkna inte i andras känslor : en våga sätta gränser-bok för sensitivt beg (pocket)

Drunkna inte i andras känslor : en våga sätta gränser-bok för sensitivt beg

(16 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-09-18
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att sätta kloka gränser är något alla behöver kunna. Men kanske speciellt om du är högkänslig eller sensitivt begåvad. De många intrycken och känslorna kan få dig att antingen bygga för höga skyddsmurar eller riva alla staket och bli en kameleont som ständigt anpassar sig efter omgivningen.

I uppföljaren till försäljningssuccén Drunkna inte i dina känslor ger Doris Dahlin och Maggan Hägglund goda råd och praktiska redskap till alla som längtar efter att vara sig själva mitt ibland alla andra utan att bli "mosade" av sin omgivning men inte heller bli offer för sina egna känslosvall.

Boken är tidigare utgiven med titeln Hitta din känslostyrka (2017).

Maggan Hägglund är frilansjournalist och har varit chefredaktör för tidningen Tara, där hon fortfarande skriver krönikor. 2012 utkom hennes och Doris Dahlins bok Drunkna inte i dina känslor, deras första bok på Libris. Boken blev en försäljningssuccé och kom att bli en av 2012 års mest sålda fackböcker i Sverige. Än idag säljs boken i stora volymer. Sedan dess har Maggan själv gett ut ytterligare tre böcker på Libris, krönikeboken Maggans lilla starksköra (2013), Njutningsparadoxen (2014) och Det kommer att gå över (2015).

Doris Dahlin är företagskonsult och författare. Hennes senaste roman Himlen bar inga moln gavs ut 2015. På Libris har hon tidigare gett ut I väntan på besked tillsammans med fotografen Per-Erik Åström.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Drunkna inte i andras känslor : en våga sätta gränser-bok för sensitivt beg
 2. +
 3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 294 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Drunkna inte i andras känslor : en våga sätta gränser-bok för sensitivt beg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hjälpte mig en hel del
  Helen S, 20 april 2023

  Denna boken om högkänslighet hjälpte mig mycket, har funderat en hel del på detta och nu fick jag klarhet i mycket.

 2. Samma innehåll som i "Hitta din känslostyrka"
  bokmal, 10 februari 2022

  Onödigt köp. Varför ge ut två böcker med samma innehåll men olika titlar? Jämför innehållsförteckningen i de båda böckerna. Identiska! Boken "Hitta din känslostyrka" har några få meningars tillägg, vilket gör den till ett bättre val.

 3. Guld värd
  jonssonsbookworld.blogg.se, 20 augusti 2021

  Jag tycker inte att jag kan recensera en sådan här bok som andra böcker, med tanke på att det är en sorts självhjälpsbok. Själva fokus när jag läser är självklart att jag ska få hjälp, insikter, råd och information om hur jag lättare kan leva som sensitivt begåvad (också kallad HSP eller högkänslig personlighetstyp). Men om jag ska säga något om bokens upplägg och om hur den är skriven så tycker jag själv att den är suverän! Det är lättläst, tydligt, bra upplägg och personligt. Maggan och Dor... Läs hela recensionen

 4. Goda tips och råd
  Ulrika, 5 april 2021

  Tänk vad lite text kan vara bra ibland, för att förstå sig själv och andra. Bra tips och tänkvärda texter i denna bok. Den förklarar det sonen inte riktigt förstått.

 5. Bra startbok för högkänsliga

  När du kommer på att du kan vara högkänslig. Gör gärna Elaine Arons test och läs sen denna bok som steg 2. Den är inte vetenskaplig men i hög grad igenkännande. Många av mina deltagare har gråtit och skrattat och berättat att de trodde att de själva hade skrivit boken. Sen som steg 3 finns många fler böcker att lära mer ur om sin högkänslighet för att må ännu bättre.

Visa alla 5 recensioner