Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2018-09-18
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
180 x 111 x 10 mm
Vikt
152 g
SAB
Dokb
ISBN
9789173877619
Drunkna inte i andras känslor : En våga sätta gränser-bok för sensitivt beg (pocket)

Drunkna inte i andras känslor : En våga sätta gränser-bok för sensitivt beg

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2018-09-18
55
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Att sätta kloka gränser är något alla behöver kunna. Men kanske speciellt om du är högkänslig eller sensitivt begåvad. De många intrycken och känslorna kan få dig att antingen bygga för höga skyddsmurar eller riva alla staket och bli en kameleont som ständigt anpassar sig efter omgivningen.

I uppföljaren till försäljningssuccén Drunkna inte i dina känslor ger Doris Dahlin och Maggan Hägglund goda råd och praktiska redskap till alla som längtar efter att vara sig själva mitt ibland alla andra utan att bli "mosade" av sin omgivning men inte heller bli offer för sina egna känslosvall.

Boken är tidigare utgiven med titeln Hitta din känslostyrka (2017).

Maggan Hägglund är frilansjournalist och har varit chefredaktör för tidningen Tara, där hon fortfarande skriver krönikor. 2012 utkom hennes och Doris Dahlins bok Drunkna inte i dina känslor, deras första bok på Libris. Boken blev en försäljningssuccé och kom att bli en av 2012 års mest sålda fackböcker i Sverige. Än idag säljs boken i stora volymer. Sedan dess har Maggan själv gett ut ytterligare tre böcker på Libris, krönikeboken Maggans lilla starksköra (2013), Njutningsparadoxen (2014) och Det kommer att gå över (2015).

Doris Dahlin är företagskonsult och författare. Hennes senaste roman Himlen bar inga moln gavs ut 2015. På Libris har hon tidigare gett ut I väntan på besked tillsammans med fotografen Per-Erik Åström.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drunkna inte i andras känslor : En våga sätta gränser-bok för sensitivt beg
  2. +
  3. Drunkna inte i dina känslor : en överlevnadsbok för sensitivt begåvade

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drunkna inte i dina känslor : en överlevnadsbok... av Maggan Hägglund, Doris Dahlin (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drunkna inte i andras känslor : En våga sätta gränser-bok för sensitivt beg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra startbok för högkänsliga

    När du kommer på att du kan vara högkänslig. Gör gärna Elaine Arons test och läs sen denna bok som steg 2. Den är inte vetenskaplig men i hög grad igenkännande. Många av mina deltagare har gråtit och skrattat och berättat att de trodde att de själva hade skrivit boken. Sen som steg 3 finns många fler böcker att lära mer ur om sin högkänslighet för att må ännu bättre.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Drunkna inte i andras känslor : En våga s...