Ett sorgkantat mirakel : om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2021-01-18
Förlag
Libris förlag
Dimensioner
218 x 147 x 16 mm
Vikt
334 g
SAB
Lz Wågberg, Linn Maria
ISBN
9789173878746
Ett sorgkantat mirakel : om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt (inbunden)

Ett sorgkantat mirakel : om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-01-18
260
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När 15-årige Leo råkar ut för en fruktansvärd olycka förlorar Linn den son hon hittills haft och familjens tillvaro förändras dramatiskt. Ingenting blir som det var tänkt. Det blir ett liv där tårar, ilska och besvikelse samsas med lycka, tacksamhet och kärlek.

Ett sorgkantat mirakel är en utsträckt hand till dig vars liv inte heller blev som det var tänkt. Berättelsen vill förmedla att vi visst kan vara glada och tacksamma samtidigt som vi sörjer och är besvikna. Och här finns konkreta råd och tips för hur vi som är sorgkantade kan fortsätta att leva våra liv trots och tack vare allt. För sorg är inget vi går vidare ifrån. Sorg går vi vidare med.

Ett sorgkantat mirakel är en fristående uppföljare på Linn Maria Wågbergs debut Himlen måste sakna en ängel (Norstedts).

Linn Maria Wågberg, född 1975, är sångerska, författare och föreläsare. Hon är också utbildad handledare i sorgbearbetning och krishantering.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett sorgkantat mirakel : om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt
 2. +
 3. Himlen måste sakna en ängel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Himlen måste sakna en ängel av Linn Maria Wågberg (pocket).

Köp båda 2 för 329 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett sorgkantat mirakel : om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. gripande och läsvärd
  @bettan_bokprataren (Örebro), 11 maj 2021

  Jag fick förfrågan för ett tag sedan om jag ville läsa den här boken. Jag är glad och tacksam över att jag då svarade ja.
  Nu är det flera veckor sedan jag läste ut den men den har varit tvungen att landa i mig för att jag skulle hitta de rätta orden för att försöka förklara det djupa intryck den gjorde på mig.

  Som mamma försöker jag flertalet gånger att sätta mig in i den här berättelsen och hur jag skulle agera, känna och hantera detta med att kämpa med näbbar och klor för mitt ... Läs hela recensionen

 2. Klok och känslosam bok som manar till eftertanke!
  Boktanten, 27 mars 2021

  Man kan ju tro att döden är det värsta som kan inträffa. Men ibland kan det kanske kännas som om det hade varit lättare att hantera. Ett tag i alla fall.

  När Leo var 15 år åkte han på ett konfirmationsläger. Han hamnade i iskallt vatten och drabbades av hjärtstillestånd i över sex timmar men överlevde. Här får vi följa familjens liv efter olyckan. Hur man gör för att leva, inte bara överleva.

  Ett sorgkantat mirakel är en väldigt känslosam bok, jag känner tårarna komma vid fl... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Linn Maria Wågberg

 • Himlen måste sakna en ängel

  Linn Maria Wågberg

  Det är sommaren 2015. Hon befinner sig på en idrottsplats när telefonsamtalet kommer: "Sitter du ner?" Hon får veta att hennes son Leo har varit med om en fruktansvärd kanotolycka på ett konfirmationsläger i Åre. Ingen kan svara på henne...

 • Ett sorgkantat mirakel

  Linn Maria Wågberg

  När 15-årige Leo råkar ut för en fruktansvärd olycka förlorar Linn den son hon hittills haft och familjens tillvaro förändras dramatiskt. Ingenting blir som det var tänkt. I livet som blev samsas tårar, ilska och besvikelse med lycka, tacksamhet o...