Enneagrammet : 9 förhållningssätt till livet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2022-01-27
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Brisell, Maggan (form)
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
680 g
SAB
Dokb
ISBN
9789173879408
Enneagrammet : 9 förhållningssätt till livet (inbunden)

Enneagrammet : 9 förhållningssätt till livet

Inbunden,  Svenska, 2022-01-27
279
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Vem är jag? Varför beter jag mig som jag gör? Hur kommer det sig att jag hamnar i samma återvändsgränder igen och igen och vad kan jag göra åt det? Och hur kan jag förstå mig på dem som inte är som jag?!

Enneagrammet är din personliga kompass till en mer harmonisk, trygg, modig, kraftfull, fri version av dig. Modellen bygger på nio olika grundstrategier, var och en med sina egna rädslor och drivkrafter. Teorin med i grunden antika rötter och har genom de senaste decennierna och i allt större delar av världen kommit att bli en av de mest populära modellerna för personlig utveckling.

Med Enneagrammet 9 förhållningssätt till livet tar par-och relationsterapeuten Laila Dahl dig med på en upptäcksresa genom de olika enneagramstrategierna. Laila går bredvid dig hela vägen och tipsar utifrån sin yrkeserfarenhet om olika verktyg som kan gynna just din personliga utveckling längs din unika väg. Fullspäckad med spännande, meningsfull (bitvis komisk) information samt fotograf Per Dahls (författarens bror) vackra bilder, blir denna insiktsfulla pärla lätt den booktable-bok du och dina vänner inte vill vara utan.

Laila Dahl är par-och relationsterapeut, författare, föreläsare och enneagramcoach, och driver Terapistudion i Huddinge sedan 2004. Hon har tidigare gett ut 3 böcker, Vad heter din längtan (Cordia 2005), Att gå sönder och bli hel igen finns det läkning efter otrohet? (Libris 2015) och Dina känslor är inte i vägen (Libris, 2020).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Enneagrammet : 9 förhållningssätt till livet
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 479 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »