Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2010-01-26
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
Clear your clutter with feng shui
Dimensioner
212 x 135 x 21 mm
Vikt
260 g
SAB
Bl,Qcb
ISBN
9789174240627
Rensa i röran med feng shui (inbunden)

Rensa i röran med feng shui

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2010-01-26

Slutsåld

En älskad handbok är tillbaka - och bättre!

Ny, utökad utgåva av boken som förändrat människors liv. Rensa i röran kom ut första gången för tio år sedan och har med tiden blivit en älskad klassiker - ett begrepp. I den här lilla men innehållsrika och underhållande boken ger Karen Kingston handfasta råd och många exempel på hur utrensning av skräp och onödiga ting kan skänka välbehövligt lugn och ny energi. I denna utgåva ingår ett helt nytt kapitel om något synnerligen aktuellt - tidsbrist - och hur du med hjälp av prioritering ska tackla den.Karen Kingston har många års erfarenhet av att arbeta med feng shui och hon förklarar hur alla onödiga saker vi har i våra hem (och kalendrar) får energin att stagnera. Och förstås vad du ska göra åt det!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rensa i röran med feng shui. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Min absoluta favoritbok! Lättläst och tydlig....
    josefin, 4 oktober 2013

    Min absoluta favoritbok!
    Lättläst och tydlig. Underbart inspirerande när man vill komma igång och rensa och få ordning hemma. En bok alla borde läsa!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karen Kingston