Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-03-04
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form) / Andersson, Eva S (foto)
Dimensioner
245 x 175 x 26 mm
Vikt
929 g
SAB
Qe,635
ISBN
9789174243192
Hjälp, vi har fått en trädgård! (inbunden)

Hjälp, vi har fått en trädgård!

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-03-04

Slutsåld

Det är härligt att ha en trädgård. Att kunna gå rakt ut i det gröna, att äta middag under ett äppelträd, att ha en gräsmatta för lek och stoj. Men så ska trädgården skötas också ... Vad måste man egentligen göra? När ska man göra det? Och vad händer om man gör fel?Den här boken är skriven för dig som är nybörjare i trädgården och verkligen inte vet hur man gör. Men nu står du där, beredd att ta itu med den nya uppgiften och kanske, kanske känner du en liten pirrande lust inför utmaningen. Den är också tänkt för dig som redan haft trädgård ett tag men fortfarande går vilse på plantskolan och mest känner dig stressad när våren kommer och trädgården börjar ställa krav. En trädgård är ju inte alltid lika underbar som i de mysiga tv-programmen och flotta tidskriftsartiklarna. Kanske tycker du rentav att trädgården mest är en börda.Erik Sidenbladh är journalist och mångårig trädgårdsentusiast. Kunnigt och avspänt går han igenom vad du behöver göra - och inte göra - i din trädgård. Att sköta om buskar, blommor och träd är inte särskilt svårt, och det är definitivt inte farligt att göra fel. Om man skiljer på vad som är viktigt och oviktigt är det inte så väldigt mycket jobb heller. Med mycket mindre arbete än du räknat med kan din trädgård bli välskött och fin. Det viktigaste är att sätta igång. Sedan går det av bara farten. Boken är illustrerad med instruktiva och inspirerande bilder av Eva S Andersson.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hjälp, vi har fått en trädgård!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hjälp, vi har fått trädgård

  En mycket informativ och inspirerande bok för oss nybörjare i trädgården. Fina och tydliga bilder som gör det lätt att förstå. Rekommenderar den starkt.

 2. Vi fick hjälp med vår trädgård
  carl henrik svenstedt, 19 juni 2015

  Alltid kul när någon börjar från basen och tar steg för steg upp i utvecklingen. Finfinbok för den som vill få gröna fingrar!

 3. Fantastisk bok
  Jessica Davidsson, 28 maj 2014

  Fantastisk bok för en person som mig (nybörjare i trädgården) som behöver en bok som man kan förstå. Lätt och underhållande att läsa och massor av bra tips.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Erik Sidenbladh

 • Hjälp, vi har fått barnbarn!

  Erik Sidenbladh

  Barnbarn är inget du väljer eller väljer bort. Plötsligt bara hamnar du där! Hämta på dagis. Läsa godnattsaga. Skämma bort med nygräddade plättar. Vara barnvakt en hel lång helg. Grubbla över om du ska lägga dig i föräldrarnas sätt att uppfostra. ...