Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2014-03-11
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
268 x 200 x 19 mm
Vikt
822 g
SAB
Qcg
ISBN
9789174243710
Gör om mig - finn din stil med Camilla Thulin (inbunden)

Gör om mig - finn din stil med Camilla Thulin

(28 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-03-11

Slutsåld

Följ med Camilla Thulin, Sveriges okrönta stildrottning, när hon gör om tio kvinnor och ger dem alla en enkel, feminin stil som är lätt att hålla sig till och trivas i. Hon lotsar dem genom kläddjungeln och ger konkreta tips på hur man ska tänka när man bygger sin garderob. I rätt kläder är det enkelt att känna sig fin och stark. Att våga vara vuxen i sina klädval, att inte vara rädd för att bejaka sin kvinnliga sida är bara några av ledorden. Det är också viktigt att du är ärlig mot dig själv - köper du rätt storlek? Tänk också på att det sällan är dyrare att satsa på några få, väl utvalda, måttsydda plagg som passar dig perfekt än fulla klädställningar med billiga kläder som passar dig så där. För sanningen är den att det finns få kvinnor med en perfekt storlek 38. De flesta kroppar har sina karaktärsdrag. Kanske är du lite bredare över höfterna och har korta ben? Eller också upplever du att skjortärmarna alltid är för långa. Det är ingen idé att försöka bygga om den kropp du har fått, däremot går det att hålla efter den och klä den i kläder som får dig att må bra. Boken visar också hur du fixar håret och lägger en bra basmakeup med förslag på hur du kan variera den för både vardag och fest. Camilla Thulin är kläddesigner och en av våra mest kända stilexperter. Hon har skrivit flera böcker i ämnet och håller regelbundet föreläsningar över hela Sverige. Det här är hennes femte bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Gör om mig - finn din stil med Camilla Thulin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Likriktat!
  Caisa, 8 april 2017

  Finn din stil?! Nej, alla ser likadana ut, som Camilla Thulin. Kurviga, stora, bystiga kvinnor som blivit jättefint stylade, mycket feminint men ingen sportig, tuff eller annan stil. Jag varken kan eller vill se ut som dem. Lite tips om basgarderob och make up fick jag men inte alls vad jag trodde jag skulle få när jag läste boktiteln. Besviken!

 2. Lite enkelspårig, men bra grund
  -, 31 mars 2017

  Jag tyckte boken var lite enkelspårig och samma stil användes på alla i boken. Lite tantish för mig även om det var min kategori. Jag fick dock bra grunder och lite tips ändå.

 3. Boost för självförtroendet
  Katarina , 12 augusti 2014

  Jag är nog lite yngre än den egentliga målgruppen men jag tycker att detta är en riktigt bra bok. Hon visar verkligen tydligt att vemsomhelst, oavsett ålder och utseende, kan vara välklädd. Hon ger också många handfasta tips på vad man kan köpa, och i vilka butiker det finns. En bok som jag hoppas att många svenska kvinnor kommer att läsa!

 4. Ger självförtroende
  Maria Larsson, 28 april 2014

  En trevlig bok som visar vad man själv kan åstadkomma med sitt utseende bara genom att framhäva sina bättre sidor och dölja de man inte är nöjd med.

  Otroligt att på bilderna se en människa förvandlas till en 10 år yngre kopia av sig själv.

 5. Tack Camilla att du skrivit denna bok!

  Hej!
  Har läst boken Gör om mig - finn din stil med Camilla Thurin!
  Boken är fylld med massor av bra och användbara råd och tips så väl enklare som lite mer omfattande. Den innehåller även vägledning för att undvika fallgropar.
  Jag tycker framför allt är den inspirerande och fick inte känslan "äh det är ingen idé att ens försöka" för varken figuren, utseendet eller ekonomin gör det möjligt!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Camilla Thulin