Fördel ADHD : var på skalan ligger du? (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2017-09-12
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Zachrisson, Lisa (form)
Dimensioner
217 x 157 x 22 mm
Vikt
581 g
SAB
Vlad
ISBN
9789174246605

Fördel ADHD : var på skalan ligger du?

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-09-12
189 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Dags att nyansera bilden av ADHD

Känner du någon som är driven, kreativ, orädd, ifrågasättande, flexibel, envis och initiativrik? Som ofta tänker utanför boxen och verkar kunna skaka av sig nästan vilken motgång som helst? Kanske känner du igen dig själv? Förmodligen blir du lite förvånad när du hör att dessa positiva egenskaper är typiska för personer med ADHD! Vi som så länge har betraktat denna århundradets diagnos som något som bara för med sig problem.

I dag tror man att dessa delvis nedärvda personlighetsdrag var nödvändiga för att våra förfäder skulle överleva. Den som inte orkade jaga sitt byte eller kunde hyperfokusera på savannen svalt ihjäl eller blev själv ett byte för vilda djur. Det var helt enkelt en stor fördel att ha vissa egenskaper, som vi i dag betraktar som en diagnos. Vi vet också att vi alla har mer eller mindre drag av ADHD och att vi alla ligger på skalan - vissa långt borta i den ena änden, andra i den helt motsatta.

Lär dig hur du kan vända diagnosen till en fördel, oavsett om det gäller dig själv eller ditt barn, och hur du kan hantera även nackdelarna. Och upptäck det positiva i att vi inte alla är likadana med samma personlighetsdrag. Olika är bäst - vare sig det handlar om familjen eller jobbet!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fördel ADHD : var på skalan ligger du?
 2. +
 3. Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärnstark : hur motion och träning stärker din... av Anders Hansen (storpocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fördel ADHD : var på skalan ligger du?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Vem har ADHD ? Ska vi alla äta medicin?

  Äntligen en läkare som inte är köpt av läkemedelsindustrin. Hoppas att genom denna bok fler o fler får upp ögonen för vad som händer med våra barn.

 2. Rekommenderas
  Martina , 2 oktober 2017

  Jag hade höga förväntningar som infriades. Har läst Anders Hansen tidigare böcker och tycker att de är jättebra och inspirerande.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Fördel ADHD : var på skalan ligger du?