Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2018-05-08
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Crispin Ekström, Emilie (form) / Lomelino, Linda (foto)
Dimensioner
265 x 205 x 30 mm
Vikt
1254 g
SAB
Qcae
ISBN
9789174246841

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen

(51 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-05-08
309
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»Jag vill att mina recept ska framkalla känslor, dofter och minnen. Det ploppande ljudet från en rabarberstjälk som dras upp ur jorden. Texturen hos ett solmoget hallon som man plockar från busken och stoppar direkt i munnen. Doften av blommande syrener. Jag vill baka, jag vill se allt det fina i naturen och jag vill få andra att se det jag ser och känna de smaker som naturen rymmer.«

Blåbärsnår, äppelskrutt och rabarberskugga är inte bara en egensinnig och glädjesprudlande bakbok. Det är lika mycket en berättelse om känslor, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss.

My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri som hon driver tillsammans med Johan Feldt i Halmstad. My har ett imponerande cv bakom sig, och år 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen »Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Det här är hennes första bok och här har hon samlat över sjuttio recept på allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härligt
  Monica Bergström, 5 november 2020

  My gör livet både färggladare och mer njtningsfullt med sina underbara blider och fantastiska recept.
  Rekommenderas varmt till var och en. JAaaaaaa

 2. Underbar bok , fylld med härliga recept och bilder
  -, 27 augusti 2019

  Den här är inte någon vanlig kokbok. Den är dels uppdelad efter säsong ,vilket jag älskar. Den är också fylld med ljuvliga bilder och härliga texter. Den perfekta gebort presenten , man behöver inte gilla att baka , man kommer att älska boken ändå, för allt, bilderna, texterna..Bara namnet Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga, så poetiskt

 3. Fantastiskt
  Caroline Aspenbäck, 25 december 2018

  Så fin bok & man blir glad av att kolla i den . Alla härliga bilder och recepten de ska prövas såklart.

 4. Presentbok
  Inger ES, 23 juli 2018

  Boken köptes som present men den var hett efterlängtad av min bakande svärdotter så jag är övertygad om att den var njutbar. Vackra bilder såg jag också vid hastig genombläddring.

 5. Underbar bok
  Annlouise Broholm, 28 maj 2018

  Även om man inte saftar, syltar och bakar så är den enda bok man behöver köpa för att den är så underbar och författaren är så sprudlade

 6. Blåbärssnår , äppelskrutt och rabarberskugga

  Nog den finaste bok jag har köpt med bra recept helt underbara bilder. man vill bara läsa mer och njuta av alla fina bilder.Den ska få en heders plats i min bokhylla.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av My Feldt