Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2017-05-03
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form) / Fridholm, Jakob (foto)
Illustratör/Fotograf
Kristin Lidström
Dimensioner
230 x 190 x 28 mm
Vikt
922 g
SAB
Qcae
ISBN
9789174247053
Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar (kartonnage)

Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar

(24 röster)  |  Läs 10 recensioner
Kartonnage Svenska, 2017-05-03
160
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i din hemmaugn. Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakningen. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare. De omkring hundra recepten är varierade - här finns alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Alla de klassiska bröden är med, men också några ovanliga och spännande. Och för att förgylla tillvaron lite extra är också de bästa sötebröden med. Många av matbröden är helt knådfria och långjästa. Den långa jästiden ger på ett okomplicerat sätt ett bröd med fantastisk konsistens och smak. Men här finns förstås också många bröd som är mer konventionella och som är ätfärdiga på någon timme. Bröd, bröd, bröd är full av fantastiska foton som visar de färdiga resultaten - även som uppskurna, så att man kan se de olika brödens inkråm. Och som ett extra plus har boken dessutom en stor mängd instruktiva steg för steg-illustrationer. Det är en bakbok som fungerar, som avdramatiserar bakningen och som ger inspiration och mod att testa och improvisera. Det är helt enkelt boken för alla hemmabagare. Så fram med bunke och mjöl och njut av hantverket, dofterna och smakerna!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar
 2. +
 3. Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare av Martin Johansson (inbunden).

Köp båda 2 för 359 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok
  Ellebelle, 9 april 2019

  Mycket att finna för hembagare på alla nivåer. Fungerar säkert fint som som uppslagsbok i köket i många år. Rekommenderas varmt!

 2. Bästa bakboken!
  Per B, 8 februari 2019

  Det här var verkligen en positiv överraskning. Osedvanligt väl skriven med ett ledigt, personligt och inspirerande tilltal. Martin Johansson avdramatiserar brödbaket och väcker lusten att pröva nya brödsorter, till skillnad från många andra som istället försöker krångla tilld et så mycket som möjligt. Full pott!

 3. Lätt att följa
  Emz, 5 januari 2019

  Gillar verkligen att man i många fall kan starta en deg innan man går och lägger sig och sedan få nybakat bröd till frukost! Kul med så stor variation av bröd. Bra bok för någon som vill få både grundläggande och lite mer avancerad kunskap. En favorit är brödet med äpple och nötter på sidan 37, fantastiskt gott att rosta!

 4. Rekommenderas varmt
  lena , 27 december 2018

  Har bakat flera av recepten o ska baka mej igenom resten. Nu tål min mage bröd mycket bättre. Massor av jättebra recept samlade i en bok jämfört med andra bakböcker.

 5. Bra bakbok
  AM, 19 oktober 2018

  Inspirerande och enkla recept. Det känns som man skulle vilja baka sig igenom alla recepten! Kan verkligen rekommendera denna bok

 6. För alla brödtokiga!
  Karin Nordfors, 11 januari 2018

  Jag kan verkligen rekommendera denna brödbok. Den är fylld av inspirerande, härliga recept! Mitt nyårslöfte för 2018 blir att prova allihopa =)

 7. Julklapp
  Gun-Britt Ohlsson, 27 december 2017

  Julklappsmottagaren var mkt nöjd. Ska använda den lite senare i veckan. Jag får nog smaka brödet då. Vi får se vad det blir.

 8. BRÖD, BRÖD, BRÖD
  Birgit Ulfheden, 10 november 2017

  Utmärkt - en av de bästa bakböcker idag...! Jag är en hängiven surdegsbagare och har fått många fina recept och många bra tips här!

 9. Inspirerande
  Lena johansson, 17 oktober 2017

  Denna brödbok läste jag från pärm till pärm första dagen. Säger bara; underbar. Så bra och enkel att förstå. Stort tack till författaren.

 10. Super!
  Marcus, 23 augusti 2017

  Mycket trevliga recept, har bakat hälften av dem i boken (främst surdeg och söta degar) och allt har blivit helt kanon. Kanelbullarna är alltid en favorit hos gästerna.

Visa alla 10 recensioner

Bloggat om Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar