Bonniers kokbok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
671
Utgivningsdatum
2017-09-05
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
255 x 180 x 32 mm
Vikt
1527 g
SAB
Qca
ISBN
9789174247688
Bonniers kokbok (inbunden)

Bonniers kokbok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-09-05
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.

Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.

Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.

Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.

De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:

Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bonniers kokbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kokboken som har allt.

    Här finns allt! Bl a fakta för alla nivåer men framför allt inspirerar den till att våga pröva nytt. Den förmedlar lusten med alla delar som är "matlagning", planering etc, etc.

  2. Härlig kokbok
    RITA JÖNSSON, 18 mars 2021

    Många bra gamla och nya recept som är lätta att göra och goda. Bilderna är vackra och gör en sugen på att prova. Har även skänkt mina barn kokboken!

Visa alla 2 recensioner