Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (16.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-08-21
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174248562
Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna (e-bok)

Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2018-08-21
87
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan - när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.

Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.

Soki ger också bevisade tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Viktig bok för alla som är intresserade av hälsa
    Linda Johansson, 18 september 2018

    Baserat på de de senaste forskarrönen, om magbakteriers viktiga roll för vår hälsa. Lättläst och trevlig bok! Jag hoppas se effekter av denna kunskap implementeras på mat-, sjuk- och hälsoinstanser i samhället. Och i skolan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Soki Choi

Bloggat om Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen ...