Baka bröd : enkla recept för stora och små (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2019-06-18
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Baka, baka, baka
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form) / Weibull, Lennart (foto)
Dimensioner
310 x 240 x 25 mm
Vikt
734 g
SAB
Qcae
ISBN
9789174249620
Baka bröd : enkla recept för stora och små (inbunden)

Baka bröd : enkla recept för stora och små

(34 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-06-18

Slutsåld

Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd - antingen för att du tänkt att det är krångligt och stökigt, eller för att du helt enkelt är ett barn och inte haft tillåtelse att sätta på ugnen tidigare. Eller så har du kanske känt att tiden inte räcker till för recepten i klassiska bakböcker?

Förutom de enkla recepten får du massor av tips på hur du kan variera bröden så att de passar just din smak. Dessutom berättar Martin vilken skillnad det blir med olika typer av mjöl och hur du hanterar en kladdig deg utan att kladda ner dig själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Baka bröd : enkla recept för stora och små. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Den enda boken om bakning som du behöver
  Katarina, 1 januari 2022

  Trevlig och mycket nyttig bok för ALLA som vill baka! Men kanske mest för dig som tror att det är jobbigt, stökigt och besvärligt. Jag är van att baka, men lärde mig mycket - tack Martin!

 2. Strålande bok!
  Henrik, 4 oktober 2021

  Älskar boken som verkligen inbjuder till att baka. Lätt att lyckas är det också tack vare ett riktigt pedagogiskt upplägg. Rekommenderas varmt!

 3. Lätt att baka
  Mia, 6 augusti 2021

  Bra bakbok med recept som inte kräver massa jobb. Du behöver inte heller dyr utrustning, alla i familjen älskar nybakat bröd.

 4. Riktigt bra bröd (1)
  HTB (Enköping), 3 maj 2021

  Min fru fick denna bok och resultatet blev att jag nu äter bröd som smakar och ser ut som om det kom direkt från Fabian Flinks brödbod i Enköping.

 5. Jättefin bok
  Hrönn, 8 mars 2021

  Jag har bakat några bröd från boken och alla är success! Jag ser fram til att använda den mycket och prova flera underbara bröd.

 6. Prestigelöst sätt att baka väldigt gott bröd.
  Ulrik , 24 november 2020

  Bra nybörjarbok för 11-åringen, bra nybörjarbok för 75-årige nyblivne änklingen. Dessutom bra bok för mig som bakat hela mitt liv, och nu när barnen flyttat ut, då kan jag börja baka igen, i mindre skala, enkla recept, lite disk Samt inte minst resultatet: FANTASTISKT GODA/GOTT BRÖD.

 7. En skola för den som vill lära sig baka.
  Lars-Åke Andersson, 3 januari 2020

  Jag har inte "bakat mig igenom" boken ännu, men jag tycker att boken är pedagogiskt upplagd. Bredden på vad som skall bakas känns bra. /låa :-)

 8. Fantastiska recept
  Berit Gunve, 27 november 2019

  Har nästan provbakat alla recept i boken, allt är till belåtenhet. Så enkelt det blir med baket av matbröd från dessa recept.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Martin Johansson