Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Rebecka Martinsson (del 4)
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2009-08-20
Förlag
Bonnier Pocket
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 21 mm
Vikt
190 g
SAB
Hc
ISBN
9789174290417

Till dess din vrede upphör

(52 röster)  |  Läs 8 recensioner
Pocket,  Svenska, 2009-08-20
89
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Luften och hans egna rörelser har rört upp så mycket slam inuti planet att han inte kan se handen om han håller armen utsträckt och lyser på den med ficklampan. Det är som att simma i en grön soppa. Han ser ingenting. Absolut ingenting. Han vet inte längre vad som är upp och ner. Linan som är fäst vid hans viktbälte fastnar lite här och där, i lastsurrningskrokar i golvet, i ett avslitet säte, i ett löst säkerhetsbälte. Överallt. Sedan börjar han simma på linan. Krockar med den. Fastnar i den. Den löper som ett spindelnät inuti planet. Och han hittar inte ut."

Någon mördar Wilma Persson och Simon Kyrö när de dyker på ett plan i Vittangijärvi. Vad är det för gammal hemlighet de har kommit på spåren? Och vem är beredd att mörda för att hindra att den kommer ut? En mordutredning tar sin början där polisinspektör Anna-Maria Mella hotas och kammaråklagare Rebecka Martinsson får besök av de döda.

Till dess din vrede upphör är den fjärde av Åsa Larssons kriminalromaner om Rebecka Martinson, som alla utspelar sig i Kiruna. I serien ingår: Solstorm, Det blod som spillts, Svart stig, Till dess din vrede upphör, Till offer åt Molok och Fädernas missgärningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Till dess din vrede upphör
 2. +
 3. Till offer åt Molok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Till offer åt Molok av Åsa Larsson (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Till dess din vrede upphör. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En av de bästa serierna
  Anna-Maria , 1 september 2020

  Serien om Rebecca Martinsson började sådär men var så pass bra att jag fortsatte läsa och de blir bara bättre och bättre. Sträckläsning på varenda en. Otroligt bra serie.

 2. Rebecka Martinsson
  Lia, 27 maj 2016

  Provade boken men nix. Kändes så tråkig.
  Fick ingen känsla alls. Läste en bit & provade
  2gånger. Boken sömnpiller. Besviken.

 3. Sträckläsning
  Maria, 5 november 2015

  Sträckläste denna bok! Jag gillar hur Åsa Larsson beskriver personerna i denna bok. Det är lätt att fatta tycke för huvudpersonerna, jag vill att det ska gå bra för dem. På motsvarande sätt känner jag ett krypande obehag inför vissa andra personer i boken, som är mindre trevliga. Mycket bra gestaltning.

 4. Lättläst, spännande och väldigt beskrivande. Gillar...
  Vanja Krondahl, 4 december 2013

  Lättläst, spännande och väldigt beskrivande.
  Gillar man deckare så är detta en bok att rekommendera.
  Kan tipsa om att man börjar läsa Solstorm av Henne först då detta är en fortsättning.

 5. Tycker bara att Åsa borde avslutat boken med vad som...
  Ronald Carlsson, 3 december 2013

  Tycker bara att Åsa borde avslutat boken med vad som hände med flygplanet, om det bärgades och om man hittade dokument och/eller Simon i planet! Det kan nmi framföra tilöl Åsa om ni har kontakt!

 6. Åsa Larsson har blivit en deckar favorit. Hon skriver...
  Karin Erch, 10 juli 2013

  Åsa Larsson har blivit en deckar favorit. Hon skriver kusliga berättelser om det karga landskapet och dess människor. Väntar på nästa bok i serien...

 7. Den närapå allra bästa bok jag läst (och jag läser...
  Eivor Israelsson, 17 maj 2013

  Den närapå allra bästa bok jag läst (och jag läser mycket...) Åsa Larsson har en förmåga att skriva så att jag titt som tätt avbryter läsningen och läser om raderna, högt för mej själv eller för min man. Och så förundras jag/vi över hur någon kan vara så pricksäker, intresseväckande och rolig!

 8. Sträckläsning av en toppenförfattare
  Stenis från Jonstorp, 2 augusti 2009

  Jag har nu läst alla Åsa Larssons böcker och man kan inte sluta att läsa dom förrän boken är slut. Det är samma med alla hennes böcker. Jag hoppas att där snart kommer en ny bok ut. Du är toppen Åsa Larsson.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Åsa Larsson