Det hänger en ängel ensam i skogen (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Mia Krüger och Holger Munch (del 1)
Antal sidor
453
Utgivningsdatum
2015-05-11
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Per Olaisen
Originaltitel
Det henger en engel alene i skogen
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
251 g
SAB
Hce
ISBN
9789174294682
Det hänger en ängel ensam i skogen (pocket)

Det hänger en ängel ensam i skogen

(77 röster)  |  Läs 7 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-05-11
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Mordutredaren Mia Krüger har lämnat polisen och bosatt sig på en ö. Dit kommer hennes gamle kollega, den godmodige kriminalkommissarien Holger Munch, för att övertala henne att återvända till jobbet. Han behöver hennes hjälp i ett skrämmande och besynnerligt fall. En flicka har hittats hängande livlös i skogen med en skolväska på ryggen och en lapp om halsen: "Jag reser ensam."

Mycket pekar på att den hänsynslösa mördaren kommer att slå till igen och Krügers efterforskningar leder till ett sex år gammalt fall där ett spädbarn kidnappats från en förlossningsklinik.

Men utredningen blir mer personlig än vad Munch och Krüger har tänkt sig. Och snart går det upp för dem att de själva blivit en bricka i mördarens cyniska dödsspel.

Det hänger en ängel ensam i skogen är en gastkramande thriller som håller läsaren i ett järngrepp från första till sista sidan. Såld till 21 länder. Stor succé i Norge där den blev nominerad till Bokhandlerprisen 2013.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Det hänger en ängel ensam i skogen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Snutschabloner
  ALP, 10 maj 2020

  Så var det dags igen med alla schabloner som blivit alltför vanliga i många kriminalromaner.
  Alkoholiserad polis men som blir smartare ju mer hon dricker, trötta poliser som jobbar dygnet runt, oförstående chef, överilade handlingar som riskerar kollegers liv, vårdslös körning etc, etc.
  Men intrigen är ganskaspånnande så tre stjärnor.

 2. En super bra deckare!
  Madeleine Skiöld, 15 augusti 2019

  Hittat ännu en favoritförfattare.
  Bjuder på spänning i alla former. Svårt att lägga ifrån sig boken när man ska släcka för natten.

 3. Bland bestsellers på Heathrow
  secostb, 18 februari 2017

  Älskar deckare men endast få kan trollbinda mig. Men de som gör det, vilken känsla, som en resa in i en bubbla och helt omöjliga att lägga från sig förrän sista sidan är läst. Detta var en sådan bok och kom på mig själv med att få tuppskinn mitt på ljusa dan. Gubben tyckte jag var ett tråkigt sällskap men jag var mitt i en jättespännande psykologisk thriller. Vara social då? Tyvärr... Vissa förstår mig och till er vill jag rikta ett varnande finger. Om ni tänker läsa denna, försäkra er först ... Läs hela recensionen

 4. Inte välskriven
  Maria, 5 november 2015

  Blev besviken på denna bok, utifrån tidigare recensioner. Historien var väl ok, men det var inte bra skrivet. Talspråket var så avhugget att det var jobbigt att läsa. Och ibland beskrevs vissa saker i väldigt långa haranger till meningar. Sammanfattningsvis inte en välskriven bok, snarare tvärtom.

 5. Mycket spännande!
  Lenpou, 5 augusti 2015

  Sträckläste. Bra skrivet, intressant men läskig story, bra karaktärer. Den är inte förutsägbar. Jag kommer definitivt att köpa fler böcker av författaren. Rekommenderas!

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 26 juli 2015

  (Den här boken var en av dom tretton böcker som jag läste under mina två semesterveckor i Turkiet. Skriver lite kortare och enklare omdömen på dessa böcker, mot vad jag brukar göra på dom recensionsböckerna som jag vanligtvis läser.)

  Norska deckare är ju ofta väldigt bra, jag har flera favoritförfattare som kommer från Norge. Och Samuel Bjørk är en, för mig, ny författare, som kanske kan komma att bli en favorit.

  Tyckte mycket om den här boken, som var välskriven, intressant, och spännande.

  Rekommenderas varmt.

 7. Spänning!
  Eva Eklund, 22 juni 2015

  Det var första gången jag läste den här författaren. Otroligt bra och spännande bok. Ser fram emot att läsa fler av honom.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Samuel Bjørk