Det hänger en ängel ensam i skogen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Mia Krüger och Holger Munch (del 1)
Antal sidor
454
Utgivningsdatum
2015-05-11
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Per Olaisen
Originaltitel
Det henger en engel alene i skogen
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
251 g
SAB
Hce
ISBN
9789174294682
Det hänger en ängel ensam i skogen (pocket)

Det hänger en ängel ensam i skogen

(58 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket, Svenska, 2015-05-11
54
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Håller läsaren i ett järngrepp från första sidan

Mordutredaren Mia Krüger har lämnat polisen och bosatt sig på en ö. Dit kommer hennes gamle kollega, den godmodige kriminalkommissarien Holger Munch, för att övertala henne att återvända till jobbet. Han behöver hennes hjälp i ett skrämmande och besynnerligt fall. En flicka har hittats hängande livlös i skogen med en skolväska på ryggen och en lapp om halsen: "Jag reser ensam."
Mycket pekar på att den hänsynslösa mördaren kommer att slå till igen och Krügers efterforskningar leder till ett sex år gammalt fall där ett spädbarn kidnappats från en förlossningsklinik.
Men utredningen blir mer personlig än vad Munch och Krüger har tänkt sig. Och snart går det upp för dem att de själva blivit en bricka i mördarens cyniska dödsspel.

Det hänger en ängel ensam i skogen är en gastkramande thriller som håller läsaren i ett järngrepp från första till sista sidan. Såld till 21 länder. Stor succé i Norge där den blev nominerad till Bokhandlerprisen 2013.

"Ohyggligt bra! ... Med sin första bok om kriminalinspektörerna Mia Krüger och Holger Munch har Bjørk redan kvalificerat sig in i deckarförfattarnas elitdivision. Se upp, Jo Nesbø!" Bergens Tidende
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det hänger en ängel ensam i skogen
 2. +
 3. Ugglan dödar bara om natten

De som köpt den här boken har ofta också köpt av Samuel Bjørk (pocket).

Köp båda 2 för 108 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Det hänger en ängel ensam i skogen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Tyvärr ytterligare en bok med produktplaceringar!
  PER LINDAHL, 15 januari 2018

  Har precis börjat på boken och tänkte "Vad skönt att slippa produktplaceringar med företags- och produktnamn på mobiler, surfplattor och datorer!" som så ofta specificeras i väldigt många böcker.

  Tyvärr hade jag fel ... det dröjde inte så länge innan det skulle specificeras att en av mobilerna kom från företaget Apple ... trots att det inte
  någon betydelse för historien.

  $$$$$ till författaren eller vad är syftet?

 2. Bland bestsellers på Heathrow
  secostb, 18 februari 2017

  Älskar deckare men endast få kan trollbinda mig. Men de som gör det, vilken känsla, som en resa in i en bubbla och helt omöjliga att lägga från sig förrän sista sidan är läst. Detta var en sådan bok och kom på mig själv med att få tuppskinn mitt på ljusa dan. Gubben tyckte jag var ett tråkigt sällskap men jag var mitt i en jättespännande psykologisk thriller. Vara social då? Tyvärr... Vissa förstår mig och till er vill jag rikta ett varnande finger. Om ni tänker läsa denna, försäkra er först ... Läs hela recensionen

 3. Inte välskriven
  Maria, 5 november 2015

  Blev besviken på denna bok, utifrån tidigare recensioner. Historien var väl ok, men det var inte bra skrivet. Talspråket var så avhugget att det var jobbigt att läsa. Och ibland beskrevs vissa saker i väldigt långa haranger till meningar. Sammanfattningsvis inte en välskriven bok, snarare tvärtom.

 4. Mycket spännande!
  Lenpou, 5 augusti 2015

  Sträckläste. Bra skrivet, intressant men läskig story, bra karaktärer. Den är inte förutsägbar. Jag kommer definitivt att köpa fler böcker av författaren. Rekommenderas!

 5. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 26 juli 2015

  (Den här boken var en av dom tretton böcker som jag läste under mina två semesterveckor i Turkiet. Skriver lite kortare och enklare omdömen på dessa böcker, mot vad jag brukar göra på dom recensionsböckerna som jag vanligtvis läser.)

  Norska deckare är ju ofta väldigt bra, jag har flera favoritförfattare som kommer från Norge. Och Samuel Bjørk är en, för mig, ny författare, som kanske kan komma att bli en favorit.

  Tyckte mycket om den här boken, som var välskriven, intressant, och spännande.

  Rekommenderas varmt.

 6. Spänning!
  Eva Eklund, 22 juni 2015

  Det var första gången jag läste den här författaren. Otroligt bra och spännande bok. Ser fram emot att läsa fler av honom.

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Det hänger en ängel ensam i skogen