Lögnaren (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-06-14
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Milla Emrén
Originaltitel
The Liar
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
250 g
SAB
Hce
ISBN
9789174295382
Lögnaren (pocket)

Lögnaren

(75 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2016-06-14
59
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Shelby Foxworths liv ligger i spillror. Hon har inte bara förlorat sin make i en olycka. Hon har också fått veta att deras gemensamma liv i lyx varit en enda lögn. Kvar efter maken återstår ett berg av skulder, bland hans papper finns otvivelaktiga bevis på att han varit otrogen och i ett bankfack hittar Shelby en hög id-kort med olika namn på. Mannen hon gifte sig med visar sig aldrig ha existerat.

Shelby tar sin treåriga dotter Callie och återvänder till den lilla staden i Södern där hon växte upp. Hemma hos sin älskade familj och sina gamla vänner börjar hon långsamt hitta tillbaka till sig själv, och vågar också tro på kärleken igen. Men när en kvinna påträffas mördad på parkeringsplatsen utanför restaurangen där Shelby arbetar tvingas hon inse att hon inte är så trygg som hon trott. Och att hennes make bar på fler lögner än dem hon redan konfronterats med.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Lögnaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Långtråkig
  Manga, 11 februari 2017

  Jag tycker boken var långtråkig och inte spännande..Nora Roberts har skrivit bättre böcker som jag istället rekommenderar att ni köper.

 2. Min typ av bok
  Aline, 27 september 2016

  Typisk chick-lit. Ganska förutseende men det är alla chock-lits, Lättläst, bra underhållning med mkt feelgoodkänsla över hela. Absolut värd att läsa.

 3. Spännande, romantisk och mysig!
  Malou, 19 september 2016

  En bok som har mycket; sorg, kämparglöd, romantik och spänning m.m. Den var helt klart bättre än jag trodde innan efter att ha läst på baksidan. Läs den!

 4. Tröttsamt perfekt
  Maria, 5 september 2016

  När huvudpersonen och dess familj är rakt igenom perfekta på alla vis, då blir det inget kul att läsa. Jag tröttnade ganska snart.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Lögnaren