I fel sällskap (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 9)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2018-05-14
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
130 x 130 x 22 mm
Vikt
252 g
SAB
Hc
ISBN
9789174334074
I fel sällskap (cd-bok)

I fel sällskap

(3 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2018-05-14
259
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Nora Linde står inför sitt mest komplicerade fall. Ledaren för en av Stockholms största narkotikaligor anklagas för ekobrott eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Situationen blir snart hotfull.

Den unga kvinnan Mina är på desperat flykt undan sin man sedan han nästan har slagit ihjäl henne. Allt hon vill göra är att skydda sin son, men hon är en nyckelperson i den kommande rättegången - om Nora kan förmå henne att vittna.

Andreis Kovac bär på mörka minnen från krigets Bosnien som han lämnade som barn. Han är beredd att göra allt för att krossa sina fiender och få tillbaka sin hustru, Mina, och skyr inga medel för att få sin vilja igenom.

Människor i Minas närhet offras i Andreis krig och Thomas Andreasson dras in i fallet. Samtidigt som han kämpar med sitt sönderfallande äktenskap måste han se på när Nora tar allt större risker för att rädda Mina från undergång.

I fel sällskap, Viveca Stens senaste bok om åklagaren Nora Linde och polisen Thomas Andreasson, är en gastkramande thriller om människors ondska och svaghet och de sår vi bär med oss från barndomen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I fel sällskap
  2. +
  3. I sanningens namn

De som köpt den här boken har ofta också köpt I sanningens namn av Viveca Sten (pocket).

Köp båda 2 för 314 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I fel sällskap. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. I fel sällskap

    I fel sällskap av Viveca Sten, är en spännande tänkvärd, men otäck berättelse om kvinnomisshandel. Där både offer och förövare har präglats av tidigare upplevelser. Offrets situation beskrivs som ett långvarigt, traumatiskt förhållande till en man som har svåra krigstraumatiska upplevelser i sitt bagage. I berättelsen framgår att offren är fler än en enskild, hennes föräldrar, hennes juridiska ombud, föreståndaren på skyddade boendet mfl. Förövaren/ offren har flytt krigets fasor(Bosnien), mo... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om I fel sällskap