Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-11-03
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174617351
Vätten (e-bok)

Vätten E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-11-03

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Peter och hans familj lämnar Norrland tidigare än tänkt för att köra hem till Stockholm på natten. Men med mörkrets inbrott kommer tröttheten smygande, liksom känslan av att vara isolerade från omvärlden. Ett misslyckat försök att undvika en kollision slutar med att bilen blir stående vid vägkanten. Plötsligt blir det skrämmande uppenbart att familjen inte är ensamma. Peter står öga mot öga med något främmande. En underlig varelse med en mörk uppsyn, som därefter försvinner spårlöst i natten.

Väl hemkomna börjar otäcka olyckor att hända i familjens närhet. Peter bestämmer sig för att bege sig tillbaka till olycksplatsen, för att försöka finna varelsen. Detta blir startskottet till sökandet efter det okända med en historia som har sina rötter över hundra år tillbaka i tiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vätten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiskt spännande
    Johanna, 21 augusti 2019

    Svår att lägga ifrån sig från första stund. Mycket detaljrik med en vardaglig karaktär som sedan ändras till någonting alla människor skulle fruktat.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikael Strömberg