Dansa min docka (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Helen Grace (del 3)
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2017-06-15
Förlag
Lind & Co
Översättare
Lena Kamhed
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
200 g
SAB
Hce
ISBN
9789174618075

Dansa min docka

(32 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-06-15

Slutsåld

En ung kvinna vaknar upp i en kall, mörk källare. Hon vet inte hur hon har hamnat där eller vem som är hennes kidnappare.
Inte långt därifrån, på en öde strand, hittas kroppen efter en annan ung kvinna - en kvinna som aldrig anmäldes som saknad eftersom familjen fortsatte att motta sporadiska sms från henne efter försvinnandet. Någon ville få de anhöriga att tro att hon fortfarande levde när hon i själva verket var död.
Fyndet ger kriminalkommissarie Helen Grace kalla kårar. Det är tydligt att hon har med en galning att göra - en mycket störd person som inte bara är intelligent utan även har resurser. Och medan Helen kämpar för att lista ut vad mördaren drivs av börjar hon förstå att tiden håller på att rinna ut för någon som fortfarande lever...

Dansa min docka är den tredje, fristående boken om kriminalkommissarie Helen Grace. De två tidigare titlarna, Ole dole och Bro bro breja, har sålts till ett tjugotal länder och legat på många topplistor världen över. Den fjärde romanen i serien,... får leken tåla, utkommer på Lind & Co i maj 2017.

"Arlidge är så bra på att trissa upp spänningen [...] allt ser plötsligt annorlunda ut"
Lotta Olsson, Dagens Nyheter

"en riktig nagelbitare"
Helene Bendix, Akademibokhandeln
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dansa min docka. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Anna, 21 augusti 2018

  Det var lite som att läsa ett avsnitt av Criminal Minds och eftersom jag gillar det, så gillade jag även boken.

 2. Otroligt spännande och välskriven
  Ullis J , 5 maj 2018

  AJ Alridge böcker om Helen Grace är det bästa jag läst inom deckar genren. Som film skulle dom bli en riktig nagelbitare. Handlingen är rakt på sak med rå beskrivning om brottsoffren och gärningsmännen/kvinnorna.
  Gillar att det handlar om starka och orädda kvinnor inom polisen och att man slipper läsa långa och onödiga beskrivningar om folks kläder, privatliv ,utseende eller inredningen i deras hem. Min förhoppning är att kriminalkommisarie Helen får bukt med sina demoner men det är än... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av M J Arlidge